Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Modern Retro: otthoni tároló bútorok

A modern retro bútordizájn furcsán magával ragadó, szinte az idő csapdájába esett – a kortárs formák és a klasszikus stílusok közé szorítva. Bár ezek az UntoThisLast által készített bútordarabok bizonyos szempontból kifejezetten modernek, határozottan a retro-futurizmus elemeit is hozzáadják a jelenlegi belsőépítészethez.

Szinte mintha gömbök nyomulnának át a falon, polcai jól illeszkednek a cég “méretre vágott” mottójához – mindegyikük egyedi darabnak tűnik, de tömeggyártott bútortárgyként van árazva. Valójában az Arts & Crafts mozgalom rajongói számára ezek a tervezők éppen a cégüket nevezték el John Ruskin utolsó könyvéről – egy olyan emberről, aki erősen támogatta a kézzel készített belsőépítészeti tárgyakhoz és az egyedi, egyedi készítésű lakberendezéshez való visszatérést.

Az ember majdnem, de nem egészen, el tudná képzelni, hogy ezeket a terveket egy évtizedes katalógusban találja, amelyet röntgenszemüvegek és izomnövelő titkok mellett árulnak, vagy esetleg ilyen magazinokat helyeznek el a polcukon.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Bár ezekben a modern tervekben van retró, de a céljuk az is, hogy jól illeszkedjenek más kortárs bútorokhoz és lakberendezési tárgyakhoz – kontextus nélkül azonban könnyű elképzelni, hogy valamilyen elfeledett jövőbeli múltba tartoznak.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb