„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gyermek és tiniszoba ötletek

Tinik számára kialakítható tanuló – munkaterület ötletek

A tizenévesek élete legnagyobb bánatukra, nem mindig csak arról szól, hogy kimozduljanak a barátaikkal és a szórakozásról. Ezekben a kritikus években formálódik jövőbeli karrierjük, ezért fontos, hogy egy olyan munkaterület álljon rendelkezésükre, amely gazdag és inspiráló a fejlődő fiatalok számára!

A bemutatott szobák törekszenek a természetes fény minél jobb kihasználására, az egyik laza padlástérben használja fel a szarufák által biztosított teret, ahol az irodalom és más segédkönyvek praktikus elhelyezésére is lehetőség adódik.

Cool-teenage-attic-room-665x383 (1)

A félemelet lehetővé teszi, hogy a tanulás és pihenés számára teljesen elkülönített tereket alakítsanak ki. A tinik álma hogy egy tágas szobájuk legyen, a bemutatott tér kifinomult színekkel biztosít nyugodt helyet a koncentrálást elősegítendő.

Green-white-home-study-bedroom-665x665

Máshol a közös hálószobát szétválasztották egy egyszerű függönnyel vagy polcok, dobozok alkotta válaszfallal, így a testvérek számára adott a lehetőség, hogy kommunikáljanak és együttműködjenek egy közös mégis szeparált térben.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Pink-black-white-teenage-girls-bedroom-665x498

Természetesen a tinik tanuló részlegét nem mindig kell egy hálószoba határain belül elhelyezni. A család közös nappalijában is ki lehet alakítani egy csendesebb helyet, ahol a szülők szeme előtt tud felkészülni a fiatal.

White-home-office-665x388

forrás:home-desinging.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb