„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Élet egyágyas szobákban, avagy 25 egyedi tetőtéri kialakítás

A “loft” korábban egy épület legmagasabb emeletére, például a padlásokra utalt, amelyeket lakásokká vagy stúdiókká alakítottak át. Napjainkban a kifejezést a nyílt koncepciójú terek leírására kezdték használni, ahol az egész építészeti programot egy nagy helyiségbe rendezték el, jellemzően galériaszint hozzáadásával, ami mára populáris építészeti trendként van jelen az építőiparban.

Az elmúlt 10 évben egyre csak nőtt a rugalmasabb és nyitott tereket népszerűsége. Amikor azonban egy nagyon kis alapterület áll rendelkezésre, a tervezők gyakran galériaszint, vagy másnéven félemelet beépítésével maximalizálják a kis otthonok funkcionalitását, feltéve, hogy meg van hozzá a kellő belmagasság. Következő galériánk 25 loft stílusú apartmant mutat be, különböző megközelítésekkel, egyesek galériaszinttel, mások csupán a stílus nyers, ipari jellegű lakberendezési és dekorációs elveit alkalmazva. A képek után az apartmanok alaprajzai láthatók.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb