„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Thaiföld legújabb üdülőhelye úgy néz ki, mint egy luxushajó vitorlája

A thaiföldi Hon Thom-sziget hamarosan egy olyan új luxusüdülőhelynek ad otthont, amely komolyan elgondolkodtat, hogy vajon hamarosan vitorlát bont-e az óceánba. A 10 Design globális építésziroda szingapúri csapata által nemrég nyilvánosságra hozott tervek egy hatalmas tornyot tartalmaznak a vízpart közelében, amelyet úgy terveztek, hogy “egy pár, a Thai-öbölbe induló, hullámzó vitorlát idézzen”.

José Cláudio Silva és Peter Barrett vezető tervezőpartnerek csapatuk segítségével hatékonyan megteremtették ezt a képet az ívelt, dupla üvegből készült felépítmény segítségével. Az alacsonyabb félköríves szinteknek köszönhetően pedig az üdülő profilja is nagyon hasonlít egy luxusjacht sziluettjére.

A Hon Thom-sziget északnyugati szélén, Bai Trao kerületben található üdülőhely a Sun Group tulajdonában és üzemeltetésében lesz. Az “integrált üdülőhely és vendéglátás” jellemzői a trópusi szigetcsoport 50 hektárnyi területén terülnek majd el, festői környezetben, a tengerparti strandok és a buja hegyi dzsungel között.

Az üdülőhely vizuális jelzőfénye, a toronyvitorla a dupla héjú üveghomlokzat görbületén keresztül luxuslakosztályokat fog elhelyezni, amelyekből a vendégek prémium kilátást élvezhetnek mind a víztükrön elnyúló horizontra, mind az erdős hegyoldalakra. A látogatók egy hajófedélzet alakú kilátóteret és az alsóbb szinteken őshonos kerteket is élvezhetnek, amelyek összekötik a torony folyékony vitorlás hangulatát az üdülőközpont fő szintjeivel.

A vendégek többféle utazási módszeren keresztül is megközelíthetik az üdülőhelyet: tucatnyi privát és VIP kikötő, egy nyilvános móló, egy helikopterleszálló, valamint egy drótkötélpályás útvonal köti össze a szigetet a nagyobb szomszédos Phu Quoc szigettel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A nagyobb üdülőhelyen luxusszállodák, városi házak, tengerparti és sziklára épült lakó villák, valamint strandklubok és vízi sportok lesznek, mindezek mellett lenyűgöző panoráma nyílik a Thai-öbölre. Végtelen medencék, kertek, lineáris parkok és tengerparti sétányok sokasága segít “elmosni a természet és az építészet közötti határt”. A nyilvános tereket, a medenceteraszokat és a kiskereskedelmi üzleteket rusztikus zsindelytetők, szabadon hagyott faborítás és természetes kő borítja majd, hogy még inkább elfedje a természetes és az ember alkotta közötti határt. A legészakibb végén a Halászkikötő kiskereskedelmi üzleteket és sétányokat támogat majd, amelyeket a tengerből kiemelkedőnek tűnő kőtömbökhöz erősített üvegtömegekbe terveztek.

A 10 Design egy nemzetközileg elismert stúdió, amelynek irodái Hongkongban, Sanghajban, Edinburgh-ban, Dubajban, Miamiban, Londonban, Sencsenben és Szingapúrban vannak. A cég 2010-es alapítása óta négy kontinens több mint 60 városában végzett mesterszintű tervezési, tájépítészeti és belsőépítészeti munkákat, és eközben több mint 80 díjat és jelentős tervpályázatot nyert el.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb