„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Nyaraló Kaliforniában napelemekkel

A pihenést inspiráló környezet óriás tölgyekkel, tökéletes hely ennek a villának, amit Kaliforniában tervezett a Turnbull Griffin HAESLOOP. A tervezés a beltér és kültér tökéletes egyensúlyát biztosítja, a modern ház egységet alkot az élénk tájjal és a természetes tóval, medencével, ez pedig egyedülálló nyári menedékké változtatja a házat.

A konyha és támogató terek nyitott, de tető alatti elhelyezése, vizuálisan összeköti a házat és környezetét. Változatos anyagokat és textúrákat találunk, amik növelik az otthon dinamikáját. Hála a rengeteg fának és eredeti részletnek a nyitott terű nappali és a konyha nagyon barátságos. A projekt középpontjába helyezték a fenntarthatóság és energiahatékonyság kérdését.

modern-residence-2-1Passzív hűtés stratégiák, szigetelés, nyitható ablakokkal és a tető kialakítása, lehetővé teszik, hogy a ház légkondicionáló nélkül is kellemes maradjon. Napelem meghajtású elektromos hőszivattyúk biztosítják a meleg vizet és napkollektoros melegvíz panelek biztosítják a meleg vizet a medencében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshomeKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb