„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Modern és zöld lakás Vietnámban

Ideális esetben az építészet pozitív hatást gyakorol a társadalomra és a környezetre és néhány projekt nagyon sikeres ebben, mindegyik a maga módján. A Penthouse Ecopark érdekes példa ebből a szempontból.

Ezt az otthont az iHouse tervezte 2016-ban Hung Yen tartományban Vietnamban. A belső mindössze 90 négyzetméter, de ez nem akadályozza meg azt, hogy nagyon világos és tágas legyen. Mivel a rendelkezésre álló hely korlátozott volt, az építészeknek kreatívan oldották meg a tér optimalizálását.

Penthouse-Ecopark-dining-room-bookcase


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az ügyfél külön kérése volt, hogy egy kis tetőkertet hozzanak létre, mert szereti a növényeket. Ez valójában nagyon ritka jellemzője a környék otthonainak. A nappali egyik fala téglával borított ez kellemes hangulatot kölcsönöz a szobának. Az építészek a konyhát, nappalit és étkezőt egy nagy térbe integrálták. Egyensúly és harmónia jellemzi a föld színekkel dolgozó helyiséget.

forrás:freshomeKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb