„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern nyaraló fából és üvegből

A Moosmann Architects által tervezett nyári rezidenciaként szolgáló Haus Hainbach közvetlenül Alsó Ausztria és Bécs határán helyezkedik el.

A projekt geometrikus és egyszerű elrendezést foglal magában, mivel a tulajdonosok a telet belvárosi tetőtéri lakásukban töltik el, így nincs szükségük bonyolult terekre a nyaralóban. A fát és üveget széles körben használják, annak érdekében, hogy az épületet integrálják a buja zöld környezetbe.

exterior-project_haus-hainbach-moosmannA részben konzolos tető véd az erős napfénytől. Az építészek szerint, a tervezet koncepcióját a hosszúkás téglalap alakú házrész határozza meg, ami a ház gerincét adja, és befogadja azokat a technikai és funkcionális helyiségeket, mint amilyen a fürdőszoba, WC és két hálószoba. A funkcionális box-ot megelőzi egy nagy nappali, amely mindhárom oldalán padlótól mennyezetig üvegezett. A teljes házat körbeveszi a fából készült padozat, amely tovább bővíti a teraszt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb