Modern és luxus házak

Modern mediterrán spanyol ház, tágas udvarral és medencével

Beton, természetes kő és fa építi fel a gyönyörű, 905 négyzetméteres modern spanyol házat, a Comunidad Valenciana-ban. A Ramon Esteve Estudio építészei a rezidenciát vízszintes épület “dobozok” programjaként tervezte, napfényes udvarokkal körülvéve.

Az olajfákkal körülvett álomszép villa hosszúkás profilját fokozza a lapos tető és a padló, amelyet a talajszinttől 30 centiméterre emeltek meg. Egy végtelenített medence húzódik a ház elejének hosszában, tökéletesen tükrözve a lineáris építészetet. A külső túlnyúlások kölcsönhatásba lépnek a belső fény útjával, ahol a fény és az árnyék kontrasztja formálja a szobákat.

A medence egyik oldalán egy hosszú, beton napozóterasz húzódik, a másik oldalán pedig egy fa fedélzet húzódik, ami összeköttetésben áll a ház fő nappali- konyha és étkező helyiségével, valamint a szabadtéri szórakoztató területtel. Az elegáns konyha és étkező mellett egy kültéri étkező is található a végtelen medence hátterében.

Az egyes belső és külső helyiségek esztétikáját ugyanaz a mély, sötét fa árnyalat köti össze. A házat kőfalak veszik körül, intim hangulatú belső teret teremtve, ahol a lakók megteremthetik a saját univerzumukat.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A napfény közvetetten jut az egyes helyiségekbe, melyet az udvarok elrendezése és a tető túlnyúlás irányít. A légkondícionálást nagyban befolyásolja a magas mennyezet, az egyedi mennyezeti ventilátorok, a könnyű, minimális dekoráció és a nyitott területek.

Az mediterrán éghajlatnak köszönhetően, idejük nagy részét a redőnyös falak külső oldalán töltik a lakók, ezért nagyon nagy hangsúlyt fektettek a kültéri helyiségek kialakítására, melyeket mini udvarok sokasága egyesít.

Forrás: www.home-designing.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close