„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern mediterrán spanyol ház, tágas udvarral és medencével

Beton, természetes kő és fa építi fel a gyönyörű, 905 négyzetméteres modern spanyol házat, a Comunidad Valenciana-ban. A Ramon Esteve Estudio építészei a rezidenciát vízszintes épület “dobozok” programjaként tervezte, napfényes udvarokkal körülvéve.

Az olajfákkal körülvett álomszép villa hosszúkás profilját fokozza a lapos tető és a padló, amelyet a talajszinttől 30 centiméterre emeltek meg. Egy végtelenített medence húzódik a ház elejének hosszában, tökéletesen tükrözve a lineáris építészetet. A külső túlnyúlások kölcsönhatásba lépnek a belső fény útjával, ahol a fény és az árnyék kontrasztja formálja a szobákat.

A medence egyik oldalán egy hosszú, beton napozóterasz húzódik, a másik oldalán pedig egy fa fedélzet húzódik, ami összeköttetésben áll a ház fő nappali- konyha és étkező helyiségével, valamint a szabadtéri szórakoztató területtel. Az elegáns konyha és étkező mellett egy kültéri étkező is található a végtelen medence hátterében.

Az egyes belső és külső helyiségek esztétikáját ugyanaz a mély, sötét fa árnyalat köti össze. A házat kőfalak veszik körül, intim hangulatú belső teret teremtve, ahol a lakók megteremthetik a saját univerzumukat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A napfény közvetetten jut az egyes helyiségekbe, melyet az udvarok elrendezése és a tető túlnyúlás irányít. A légkondícionálást nagyban befolyásolja a magas mennyezet, az egyedi mennyezeti ventilátorok, a könnyű, minimális dekoráció és a nyitott területek.

Az mediterrán éghajlatnak köszönhetően, idejük nagy részét a redőnyös falak külső oldalán töltik a lakók, ezért nagyon nagy hangsúlyt fektettek a kültéri helyiségek kialakítására, melyeket mini udvarok sokasága egyesít.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb