Lakberendezés és stílus

Sekhina: a magyar márka minimalista, betonból készült lámpakapcsolókat és aljzatokat dobott piacra

A Sekhina magyarországi márka egy egyedi, lámpakapcsoló és csatlakozóaljzat kollekciót készített betonból, melyek esztétikailag sokkal kellemesebb megjelenéssel rendelkeznek, mint hagyományos műanyag társaik.

A Sekhina márka alapítója, Kasza Gábor innovatív termékei az elsők a piacon, amelyek betonból készültek. Elmondása szerint “A beton kapcsolóknak és aljzatoknak már létezniük kellett – vagyis így gondoltuk, eredetileg; nyilvánvaló ötletnek tűnt, de sehol sem találtuk meg őket.”

A cég, végeredményben olyan esztétikailag lenyűgöző szerelvényeket alkotott, amelyeket az emberek nem akarnak többé a kanapé mögé rejteni. A minimalista kapcsolók képesek zavartalanul beleolvadni környezetükbe, sértetlenül hagyva a belső terek dizájnját, azonban tökéletesen alkalmazhatók az egyes helyiségek dekoratív elemeként is.

A tervező szerint a beton egy tökéletes anyag a kapcsolók és aljzatok számára, mivel az elektromos szigetelő és nem éghető. Mindegyik darab egyedi formatervezésű, melyek a fröccsöntési folyamat eredményeként különböző buborékokkal rendelkeznek a felületükön.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A lehető legkörnyezetkímélőbb módon, a betonkapcsolókat és aljzatokat 25% cementből készítik, szintetikus gyantáktól és szennyeződésektől mentesen. Annak ellenére, hogy a kapcsolók és aljzatok műanyagai nagyon alacsony százalékát teszik ki a globális műanyag szennyeződésnek, a cég úgy gondolja, hogy a fenntarthatóbb jövő megteremtésének érdekében minden apró lépés számít.

Szénlábnyomának további csökkentésének érdekében a Sekhina egy általuk kiválasztott környezetvédelmi szervezettel együttműködve fákat ültet, valamint a tömegtermelés megkezdése előtt tanácsot kér a környezetvédelmi szakemberektől. Kasza szerint azok a fizikai tárgyak, amelyekkel mindennapi életünkben érintkezünk, hatással vannak testünkre és elménkre. A beton és a műanyag kapcsolók közötti minőségi szakadékot, egy üveg és egy műanyag pohár közötti különbséghez hasonlítja.

Forrás: www.dezeen.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close