Home / Modern és luxus házak / Mikroapartman projekt a sűrűn lakott városokba

Mikroapartman projekt a sűrűn lakott városokba

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Laknál egy betonból készült vízvezeték belsejében? A cső nincs a föld alatt és nincs benne víz, hanem valójában egy nagyon elegáns és modern mikroapartman.

OPod-nak hívják ezt a prototípust, és a James Law Cybertecture stúdió fejlesztette ki a projektet. Fő célja, hogy megfizethető lakhatási megoldást kínáljon a sűrűn lakott városok, például Hongkong számára. Ezeknek a hengeres csőszerkezeteknek az az elgondolása, hogy beilleszthetőek a meglévő épületek közötti hézagokba, és egymásra helyezhetők. A szokatlan megoldás induló otthonokként szolgálna, lehetővé tenné egy vagy két ember számára, hogy megfizethető és otthonos helyet találjon egy zsúfolt városközpontban olyan helyen, ahol korábban semmi sem volt.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A mikroapartmanok modulárisak és kb. 22 tonna súlyúak. Az építési költség alacsony marad, mivel nincs szükség csavarra vagy konzolra a csövek rögzítéséhez. Az összköltség 15 000 dollár nagyjából, ezért egy csendes kis lakást kapunk hajlított betonfalakkal, fapadlóval, ággyal, főzőhellyel és egy fürdőszobát zuhanyzóval és WC-vel.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..