Home / Modern és luxus házak / Mikroapartman projekt a sűrűn lakott városokba

Mikroapartman projekt a sűrűn lakott városokba

Laknál egy betonból készült vízvezeték belsejében? A cső nincs a föld alatt és nincs benne víz, hanem valójában egy nagyon elegáns és modern mikroapartman.

OPod-nak hívják ezt a prototípust, és a James Law Cybertecture stúdió fejlesztette ki a projektet. Fő célja, hogy megfizethető lakhatási megoldást kínáljon a sűrűn lakott városok, például Hongkong számára. Ezeknek a hengeres csőszerkezeteknek az az elgondolása, hogy beilleszthetőek a meglévő épületek közötti hézagokba, és egymásra helyezhetők. A szokatlan megoldás induló otthonokként szolgálna, lehetővé tenné egy vagy két ember számára, hogy megfizethető és otthonos helyet találjon egy zsúfolt városközpontban olyan helyen, ahol korábban semmi sem volt.

A mikroapartmanok modulárisak és kb. 22 tonna súlyúak. Az építési költség alacsony marad, mivel nincs szükség csavarra vagy konzolra a csövek rögzítéséhez. Az összköltség 15 000 dollár nagyjából, ezért egy csendes kis lakást kapunk hajlított betonfalakkal, fapadlóval, ággyal, főzőhellyel és egy fürdőszobát zuhanyzóval és WC-vel.

forrás:homedit.com

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..