„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Mikroapartman projekt a sűrűn lakott városokba

Laknál egy betonból készült vízvezeték belsejében? A cső nincs a föld alatt és nincs benne víz, hanem valójában egy nagyon elegáns és modern mikroapartman.

OPod-nak hívják ezt a prototípust, és a James Law Cybertecture stúdió fejlesztette ki a projektet. Fő célja, hogy megfizethető lakhatási megoldást kínáljon a sűrűn lakott városok, például Hongkong számára. Ezeknek a hengeres csőszerkezeteknek az az elgondolása, hogy beilleszthetőek a meglévő épületek közötti hézagokba, és egymásra helyezhetők. A szokatlan megoldás induló otthonokként szolgálna, lehetővé tenné egy vagy két ember számára, hogy megfizethető és otthonos helyet találjon egy zsúfolt városközpontban olyan helyen, ahol korábban semmi sem volt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A mikroapartmanok modulárisak és kb. 22 tonna súlyúak. Az építési költség alacsony marad, mivel nincs szükség csavarra vagy konzolra a csövek rögzítéséhez. Az összköltség 15 000 dollár nagyjából, ezért egy csendes kis lakást kapunk hajlított betonfalakkal, fapadlóval, ággyal, főzőhellyel és egy fürdőszobát zuhanyzóval és WC-vel.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb