Home / Lakberendezés és stílus / Ebédlő korszerűsítése férfias vonásokkal

Ebédlő korszerűsítése férfias vonásokkal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Amikor az otthoni dekorációról van szó, sok lehetőség van a nőies megoldásokra, azonban a férfias jegyek hozzáadása trükkös feladat lehet, mivel általában jóval kevesebb ötlet kapcsolódik hozzá.

Olyan ebédlőket állítottunk össze, amelyek férfiasan esztétikussá váltak. A sötétszürke paletta használata az étkezőhelyiségben könnyű módja egy férfias, mégis elegáns hangulat hozzáadásához. Ha titokzatosságról van szó, a sötét és drámai hely tökéletes módja annak, hogy hozzátegyük a férfias jelleget. Sötét színpalettát párosítani sötét bútorokkal a titokzatos, majdnem “sötét” esztétikához.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Azonban csak azért, mert egy szobában férfias esztétikára törekszünk, nem kell, hogy teljesen sötét legyen. Választhatunk futurisztikus megjelenést is, minimalista stílust, fém kiegészítőket, hajózással kapcsolatos színeket és kiegészítőket. Nézd végig képgalériánkat!

forrás:trendir.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..