„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Különleges kápolnák

Általában az emberek nem szoktak a kápolnákról építészetük és formatervezésük tekintetében beszélni, és valószínűleg azért, mert általában kisebb struktúrák és többnyire olyan intézményekben találhatóak, mint a kórházak és iskolák.  Azonban van néhány nagyon lenyűgöző kápolna a világon, amiről igazán érdemes beszélni. Ezekből a mai posztban kettőt mutatunk meg. 

Lehet, hogy láttál már képeket erről a csodálatos struktúráról anélkül, hogy észrevetted volna, hogy valójában kápolna. Senki sem hibáztathat, mert egyszerűen jól néz ki! Ez egy műalkotás,, remek és csodálatos épület. A Ribbon kápolnát a Hiroshi Nakamura & NAP Architects tervezte, és Japánban található Hiroshima-ban egy hotel kertjében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Bosjes-kápolna Dél-Afrikában úgy néz ki mint egy hatalmas, de finom ruhadarab, amely hullámzik, ahogy fújja a szél és lebeg a víz felett. Ez a művészi kép, a Steyn Stúdió és a TV3 Architects egyedülálló designjának köszönhetően jött létre, amikor együttműködtek. Dél-Afrika Witzenberg kerületében, Fokváros mellett található kápolna nem rendelkezik tipikus falakkal és mennyezettel.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb