Home / Modern és luxus házak / Különleges kápolnák

Különleges kápolnák

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Általában az emberek nem szoktak a kápolnákról építészetük és formatervezésük tekintetében beszélni, és valószínűleg azért, mert általában kisebb struktúrák és többnyire olyan intézményekben találhatóak, mint a kórházak és iskolák.  Azonban van néhány nagyon lenyűgöző kápolna a világon, amiről igazán érdemes beszélni. Ezekből a mai posztban kettőt mutatunk meg. 

Lehet, hogy láttál már képeket erről a csodálatos struktúráról anélkül, hogy észrevetted volna, hogy valójában kápolna. Senki sem hibáztathat, mert egyszerűen jól néz ki! Ez egy műalkotás,, remek és csodálatos épület. A Ribbon kápolnát a Hiroshi Nakamura & NAP Architects tervezte, és Japánban található Hiroshima-ban egy hotel kertjében.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A Bosjes-kápolna Dél-Afrikában úgy néz ki mint egy hatalmas, de finom ruhadarab, amely hullámzik, ahogy fújja a szél és lebeg a víz felett. Ez a művészi kép, a Steyn Stúdió és a TV3 Architects egyedülálló designjának köszönhetően jött létre, amikor együttműködtek. Dél-Afrika Witzenberg kerületében, Fokváros mellett található kápolna nem rendelkezik tipikus falakkal és mennyezettel.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..