„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: wabi sabi ihlette belső terek

A Yucca Valley House, egy Kaliforniában található privát lakóprojekt, amelynek teljes területe 154 négyzetméter. A házat Yana Prydalna tervezte, aki természetes elemeket vitt bele a tervezésbe, így a belső teret a wabi-sabi esztétika alakította ki, egyedi létrehozva.

Az amerikai stílus robosztus elemeit élénk színek nélkül kombinálva, a szabadban lévő tiszta és esztétikus tájjal ellentétben azok a legigazibb és nyers formában, mégis váratlan harmóniával és textúrával jelennek meg.

Yana Prydalna az Egyesült Államokból, egy – ji hívők, gyermekkorában kezdett kapcsolatba a japán kultúrával, lelkes, hogy egy csendes és kényelmes tér, természetes színekkel, építi a légkört, amely meditációt ad, segít létrehozni tartós design. Ő az integráció révén a keleti minimalizmussal és a nyugati esztétika tervezési elemeivel létrehozta saját stílusát wabi-sabi esztétikán alapulva.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A hálószoba elegánsan színes és művészi, hangsúlyozva az ember és a természet közötti harmónia szépségét. A második hálószoba ugyanebben a stílusban van berendezve, alvó- és fürdőhelyiségekre osztva. A bézs színű falak visszhangozzák az etnikai díszeket, és tele vannak “primitív” stílussal. A szőnyeg és a csillár akcentusai a Yana Prydalna térbeli kialakításának szokásos kísérői. A fürdőszoba spontaneitása kifejezi, hogy az életet nem kell pompás vonalakkal megkötni, amelyek elrejtik az eredeti, valódi arcot, és hogy az egyszerűség és az egyszerűség a lényeg.

Forrás: www.yinjinspace.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb