Home / Gyermek és tiniszoba ötletek / Közösségi játszótér fából

Közösségi játszótér fából

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Five Fields Play Structure egy tájépítészeti projekt Lexingtonban, Massachusettsben, amelynek célja, hogy a közösséget összekapcsolja a játékon keresztül.

A Matter Design által a FR | SCH-vel együttműködve kifejlesztett faszerkezet mind a gyermekek, mind a felnőttek kreativitását és képzeletét megragadja. Ez a játékszerkezet olyan lejtős területen fekszik, ahol a szomszédos gyerekek közösen osztoznak a hátsó kerten.

play-structure-7

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az innovatív játszótér a gyermekek méretéhez igazodik, de még elérhető a felnőttek számára. Színes grafikával rendelkezik, amely mutatja az útvonalakat. Ez személyes döntéshozatalra és felfedezésre épülő interakcióhoz vezet. A tervezési stratégia másik alapelve a többféle hozzáférési lehetőséget biztosít bármelyik helyszínhez. Ezek a döntéseket igényelnek és kihívásokat jelentenek a gyerekek számára.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kreatívan tervezett gyerekszoba

A Studio Ben Allen befejezte ezt a kreatív játszószobát, amit két kisgyerek számára terveztek meg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..