„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Kiegyensúlyozott modern otthon

A “The Empire display” rezidencia egy speciálisan megtervezett ház a Residential Attitudes révén. A tervező csapat különösen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy elérje a megfelelő egyensúlyt a fény, a volumen között és a külső-belső tér optimalizálását.

Perth közelében található Nyugat-Ausztráliában a modern villa, és egy viszonylag keskeny síkon épült, felemelve a felső szintet a lehető legmagasabbra, annak érdekében, hogy az utcai zaj fölé emelkedjen és egész évben napfény érje. Nyers természetes anyagokat alkalmaztak az építés során, mint a békés teak fa burkolat, beton blokkok, fa parketta.design-The-Empire-Residence-Az elrendezést úgy képzelték el, hogy több generációs család számára is alkalmas legyen: “Külön nappali és szabad terület található a földszinten. Két kisebb hálószoba osztozik egy központi fürdőszobán, amelyet kiegészít egy külön mosókonyha. Az olvasóterem és előszoba lebegő kő lépcsőiről kinézhetnek az itt lakók a medence és az udvar felé.”

forrás:freshome.com


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb