„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Jim Belushi eladó birtoka

Tavaly Jim Belushi a Brentwood-i birtokát 42 millió dollárért szerette volna eladni, de mivel nem kapta meg a kért árat ezért a komikus jelenleg 38,5 millió dollárért árulja birtokát.

Feleségével, Jenniferrel 2007-ben 8,3 millió dollárért vásárolta meg a 1,5 hektáros ingatlant, majd megbízta Oscar Shamamian építészt, hogy tervezze újjá. Két év telt el a kivitelezéssel, tervezéssel majd átnevezték Villa Burlingame névre. A ház külső része klasszikus eleganciával rendelkezik, amely olyan mintha évszázadok óta otthonként szolgálna. Észak olasz design elemekkel rendelkezik és van egy olyan európai hangulata, amit nehéz elfelejteni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A fő ház hat hálószobával és tizenegy fürdővel rendelkezik. A rengeteg belsőépítészeti elem gyönyörű megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. A díszburkolatok, a világítótestek és a keményfából készült parketták a tetőcserép és a kandalló csak néhány a megemlítendők közül. A birtok magában foglal egy különálló vendégházat és medenceházat is.

forrás:celebrityhousepictures.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb