Home / Celeb lakások / Jim Belushi eladó birtoka

Jim Belushi eladó birtoka

Tavaly Jim Belushi a Brentwood-i birtokát 42 millió dollárért szerette volna eladni, de mivel nem kapta meg a kért árat ezért a komikus jelenleg 38,5 millió dollárért árulja birtokát.

Feleségével, Jenniferrel 2007-ben 8,3 millió dollárért vásárolta meg a 1,5 hektáros ingatlant, majd megbízta Oscar Shamamian építészt, hogy tervezze újjá. Két év telt el a kivitelezéssel, tervezéssel majd átnevezték Villa Burlingame névre. A ház külső része klasszikus eleganciával rendelkezik, amely olyan mintha évszázadok óta otthonként szolgálna. Észak olasz design elemekkel rendelkezik és van egy olyan európai hangulata, amit nehéz elfelejteni.

A fő ház hat hálószobával és tizenegy fürdővel rendelkezik. A rengeteg belsőépítészeti elem gyönyörű megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. A díszburkolatok, a világítótestek és a keményfából készült parketták a tetőcserép és a kandalló csak néhány a megemlítendők közül. A birtok magában foglal egy különálló vendégházat és medenceházat is.

forrás:celebrityhousepictures.com

Ajánló

Lady Gaga megvette Frank Zappa otthonát

TÍPUSTERVEK Műszaki Tartalom és ár összehasonlítás ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE Kapcsolat Az 1930-ban épült ingatlan, amit …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..