„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról ismert, hogy egyesíti a népi elemeket a modern funkcionalitással.

A 409 négyzetméteres otthont a domboldalon szinte szürreálisan zöld táj veszi körül. A háznak védelmet kellett nyújtania és közben rugalmasnak is kellett lennie ahhoz, hogy illeszkedjen a környezetbe. Az építész azt szerette volna, hogy a ház egyszerre robusztus és törékeny jellegű legyen. Az ablakok mind a négy irányba kinyitják a belső tereket, miközben a magánéletet biztosítják. Ez úgy lehetséges. hogy az építészek megemelték őket, hogy elkerüljék a belátást a viszonylag forgalmas utcáról.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Különösen a soto-no-ma (külső helyiség) – ülésre szánt – lapos, alacsony mennyezetű, amely vízszintesen kiterjeszti a teret a környező természet felé. “A Naka-no-ma (belső terem) viszont a tető piramis alakját követi és tele van természetes fénnyel. A diffúz fény a mennyezet árnyékait különböző árnyalatúvá teszi, és függőlegesen húzza a helyet az ég felé.

forrás:home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb