Home / Modern és luxus házak / Litván modern otthon

Litván modern otthon

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy patakkal rendelkező ingatlanban akartak élni.

Szerettek volna a természet részévé válni, hogy annak szépsége és a nyugalom körbeölelje az otthonukat minden oldalról. Az álom valósággá vált, amikor az ArchLAB stúdiója elkészítette ezt a csodálatos projektet. A házat két oldalról fenyőerdő veszi körbe és egy patak is csörgedezik a ház alatt. Ami lényegileg kettéválasztja, így a ház két fő részből áll.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az egyik rész a főbb tereket foglalja magába, míg a másik pedig egy kis vendégház lett. A különböző épületrészek nyílt híddal vannak összekötve. A fa járófelületek biztosítják a sima és zökkenőmentes átmenetet a beltéri és kültéri területek között. Az építészek beépítették a meglévő fákat a tervbe, lehetővé téve számukra, hogy áthaladjanak a tetőkön. Ami a lakberendezést illeti, a ház egyszerű, kifinomult és tele van hűvös és elegáns funkciókkal, mint például a márvány konyha sziget, a nyitott kandalló és a kerek kád.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..