„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Ipari design és a végtelen nyugalom

A Ring House & Atelier, amelyet Marwan Zgheib tervezett volt a 2013-2014 -es Architecture, Building and Structure design kategória győztese.

Riyadh városában, a Szaúd-Arábiai Királyságban egy ékszerész számára tervezték az otthont – a helyszín biztosítja a halk zen-szerű hangulatot és inspirálja a kreativitást. A ház célja, hogy maximalizálja az áramlást és a külső térrel való kapcsolatot. A belső tér hálószobából, fürdőszobából, nappaliból, egy konyhából és műhelyből áll.

industrial-design-ring-house-pure-zen-4-thumb-630xauto-52178A külső térben pedig – egy magányos álló szimbolikus fa található és a víz funkció, amely az egyetlen dísz, de a tér így is kifejezetten megnyugtató. Míg a külső fal tökéletes kört ír le- a belső lakótér téglalap formájú. Azt hihetnénk, hogy ezek egymás ellentétei, de ebben az esetben a tiszta harmóniát jelenítik meg. A kör alakú fal egy méh-szerű hangulatot áraszt magából, egy biztonságos helyet, ahol semmi nem szakítja meg gondolatainkat. Ez lenne a tökéletes hely azok számára, akik megszakítás nélküli koncentrációra vágynak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb