„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Érdekességek innovációk

Gyönyörű mosdók és csaptelepek 2. rész

Modern fürdőszobai mosdó Bandini-től

Egy igazi fürdőszoba művészet, emlékeztetve minket arra, hogy mi az, amit a mai fürdőszobai technikák lehetővé tesznek. Ez a legfurcsább fürdőszobai felszerelés, amit eddig láthattunk a plafonra szerelhető Gessi csaptelepekkel. 4 medence kialakítása alkalmas 4 külön személynek a kézmosásra egy adott időben, aminek egy igazán érdekes elrendezése van.

Countertop mosdó Kohler-től

Szintén nem hétköznapi darab, ami nagyon hívogató egy kézmosásra. Természetesen a csaptelep bronz színből van kivitelezve, ami nagy szerepet játszik a modern kinézethez. Kínai üvegporcelánból készült a mosdó és a jellegzetes élei, amik egy levél természetes íveire hasonlítanak. Bármely modern fürdőszobához ajánlott.

Gyönyörű Abisko mosdó Eumar-tól

Lélegzetelállító szobor, fagyos fehérben, imitálva a természetes lépcsőzetes vízesést. Semmi cső és csatorna. Egy nyugtató hanghatást hoz létre, ami olyan akár egy vízesésé, amikor a vízcseppek rögvest a földre érnek. Csodálatos és nagyszerű ötlet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mosdók Kanera-tól egységes formákkal

Ez egy másik izgalmas desing, ami elegáns és praktikus, és egyben a tökéletes befejezése egy fürdőszobádnak. A szabálytalan alaknak van egy szerves bája, ami emlékeztet minket egy állandóan változó gleccserre. Fehér porcelánból készült és nyugtató hatással van a használójára. 2 csapteleppel rendelkezik, így egyszerre 2 használója is lehet ugyanazon időben.

Corian dűne mosdó Omvivo-tól

Természet által inspirált művészeti kreáció, emlékeztetve minket a homokdűnékre a tengerparton ahova épp megérkeztünk vagy elindulunk. Nyugtató és lágy jelenlétet kölcsönöz a fürdőszobának. Sima oldala praktikus tárolásra is. Ez a mosdó a legkiválóbb kiegészítője egy kortárs fürdőszobának.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb