„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

10 bútordarab, szaniter és kiegészítő, kortárs fürdőszobabelsőkhöz

Ebben a cikkünkben egy minimalista, sekély márványmedencével ellátott mosdótól kezdve egy építészstúdió által tervezett csaptelep-kollekciójáig egy válogatást mutatunk be kortárs bútorokból, szaniterekből és kiegészítőkből, amelyek tökéletesek a fürdőszobai belső terek feldobására.

A válogatásban szoborszerű, szabadon álló kád, monolitikus fürdőszobaszekrények és tükörszerű felületű csaptelepek is szerepelnek. Íme:

RYO fürdőkád Pierre Neirinckx-től a Vallone számára

A Vallone fürdőszobamárka egy szoborszerű, szabadon álló kádat adott ki RYO néven, amelynek függőleges oldalai mindkét végén lekerekítettek, és az alap felé ferde szögben hajlanak. A belga tervező, Pierre Neirinckx által tervezett kád bioalapú ásványi öntvényből készült, amely folyamatos felületet hoz létre.

Ell mosdókagyló Agape

Az Ell egy minimalista, szabadon álló mosdókagyló, amely egy acéloszlopon álló lapos, sekély medencét tart, teljes egészében egy ráccsal takarva, amely elrejti a mosdó lefolyóját. Az Agape olasz fürdőszobamárka által tervezett mosdókagyló többféle anyagból, többek között fehér carrarai, karnikus szürke és fekete marquina márványból készülhet.

Opál fürdőszobai polc a Geesa-tól

A holland Geesa fürdőszobai márka piacra dobta Opal fürdőszobai kiegészítő kollekcióját, amely egy üvegpolcot tartalmaz két krómozott körrel, amelyek elrejtik az alatta lévő fali rögzítéseket. Az elemi kerek és téglalap alakzatokat kombinálva a Geesa úgy tervezte a kollekciót, hogy egyszerre tűnjön játékosnak és fényűzőnek.

Atelier Collections by Roberto Palomba for Ideal Standard

Az Atelier Collections egy minimalista szaniteráru-sorozat, amelyet Roberto Palomba olasz tervező fejlesztett ki az Ideal Standard számára. A kollekció párosított esztétikájú mosdókagylókat tartalmaz, amelyeket a merész színek, köztük a zsályazöld és a nude rózsaszín hangsúlyoznak.

Minimum fürdőszoba kollekció Victor Vasilevtől a Falper számára

Erős formák és éles szögek jellemzik Victor Vasilev tervezőt, aki azért alkotta meg a Minimum fürdőszobakollekciót, hogy elegáns monolitikus formákat vigyen a fürdőszobabelsőkbe. Az olasz Falper márkától kapható kollekció falra szerelhető mosdókagylókat, szabadon álló polcokat és szekrényeket tartalmaz.

Arrondi csaptelep kollekció a Conran and Partners által a VADO számára


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Conran and Partners építésziroda a brit VADO márka számára úgy tervezte meg az Arrondi csaptelepkollekciót, mely a fürdőszobák széles skálájához illeszkedik, beleértve a kortárs, a hagyományos és még a retro ’80-as évek stílusát is. A csaptelepek sima, kézzel polírozott krómozott felületűek, és karos vagy keresztfogantyús kivitelben kaphatók.

HIMACS fürdőszobai mosdók a HIMACS-tól

A HIMACS egy kilenc sokoldalú fürdőszobai mosdókagylóból álló kollekciót dobott piacra, amelyek a márka higiénikus felületi anyagával készültek, amelyet úgy terveztek, hogy megakadályozza a penész és a baktériumok felhalmozódását. A kollekció hét süllyesztett modellt tartalmaz, amelyek célja, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek a HIMACS pultba, valamint két lekerekített négyzet alakú, felülre szerelhető modellt.

Valvola01 a Studio Adolinitől a Quadro Design számára

A Valvola01 egy fali és padlóra szerelhető fürdőszobai csaptelepekből álló kollekció, amelyet a Studio Adolini tervezett az olasz Quadro Design gyártó számára. Az ipari formatervezés által inspirált kollekció mosdókagylókhoz, zuhanyzókhoz vagy fürdőkádakhoz készült, és világos arany, rózsaszín arany és fekete kivitelben kapható.

TwistFlush WC a Villeroy & Boch-tól

A Villeroy & Boch német kerámiamárka bemutatta a TwistFlush falra szerelhető WC-t, amely erőteljes öblítéssel rendelkezik, és a márka állítása szerint a víz hatékony felhasználásával csökkenti a háztartások vízfogyasztását. A Villeroy & Boch CeramicPlus és AntiBac burkolatú kivitelben készült WC örvényszerű vízsugárral tisztítja a WC-csészét, fröcskölés és túlzott zaj nélkül.

Edge fürdőszobai kollekció Jean-Marie Massaud-tól az Axor számára

Jean-Marie Massaud francia tervező a német Axor márkával együttműködve egy kádakhoz, mosdókagylókhoz és zuhanyzókhoz való keverőkollekciót hozott létre. Az Edge névre keresztelt kollekciót tükörszerű felületek, tökéletesre csiszolt élek és finom dekoratív minták jellemzik, amelyeket a fürdőszobák fényűző kiegészítőiként terveztek.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb