„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Érdekességek innovációk

Betekintés az Audi Bjarke Ingels által tervezett tükörháza

A „Reflaction” névre keresztelt installáció a Portrait Milanoban reflexió az autómárka fejlődésére.

A „Reflaction” névre keresztelt installációt, amely a milánói tervezési héten átvette az új Portrait Milano szálloda udvarát, a reflexió és az akció szavak játékának szánták. 

„Cselekedeteink a világban a létezésünk lényegét tükrözik” 

A tavalyi „The Domino Act” Gabriele Chiave és a Controvento (a körforgásos gazdaság és az autóipar körüli vitákat indító körhinta) ugyanabban az udvarban zajlott, így amikor az idei milánói tervezési hét munkatársának kiválasztásáról volt szó – kirakat, amelyet új Audi Q6 e-tron autójának indítóállásának szántak.

Bjarke Ingelst választották ki, hogy létrehozza a város látképének vadonatúj mérföldkövét: az úgynevezett „CityWave”-et – két különböző magasságú toronyházat, amelyeket egy lehajló, 140 méter hosszú függőtető köt össze. A várhatóan 2026-ban elkészülő épület a BIG terveinek középpontjában álló innováció példája. Ez a tulajdonsága az, amitől biztosan kitűnt a márka számára. Valójában az autógyártó szerint a „magával ragadó térbeli illúzió” célja, hogy rávilágítson az Audi „folyamatos erőfeszítésére az innováció határainak feszegetésére”.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A küldetés szemléltetésére a BIG keresztje négy részre osztotta az udvart: Közösség, Tudás, Teljesítmény és Digitalitás. 

Mindegyiknek megvolt a maga üzenete, amit közvetíteni kellett. A közösség olyan hely, ahol összegyűlhetünk és elvegyülhetünk a japán juharfák árnyékában. A Knowledge saját mini amfiteátrumot mutatott be a prezentációkhoz, a Digital bemutatta az OLED lámpák új generációját, amely az Audi Q6 e-tronban is látható, és végül a Performance lehetőséget kínált az elektronikus SUV közeli megtekintésére.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb