„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Érdekességek innovációk

Gyönyörű mosdók és csaptelepek 1. rész

Ha olyan csaptelepet keresel, amik egy beszélgetést kezdeményeznek a toalettedhez, egy vendég fürdőszobához vagy egy fő fürdőszobához kapcsolódóan, akkor ezeket neked álmodták meg. Gondosan különválasztottuk neked ezt a 10 művészi csaptelepet, amelyek a legmodernebbek és legelegánsabbak a piacon. Ez a cikk azt szeretné megmutatni neked, hogy mi az, ami ma megvalósítható egy modern fürdőszobához.

Kanál mosdó a Philip Watts Design-tól

Egyszerű, elegáns, határozott darab egy vendégfürdőszoba részére vagy egy saját toaletthez, ami megadja a modern hangsúlyát az otthoni dekorációnak. Ha egy vendég használni szeretné a fürdőszobát, akkor egy azonnali beszélgetésre kell számítani, ennek köszönhetően.

Művészi mosdó a Cenk Kara-tól

Ez egy másfajta csaptelep, ami egy csodálatos központja lehet a fürdőszobának. Magas talapzattal rendelkezik. Egy szobrászati, művészet-szerető design, ami megköveteli az összes figyelmet a vendégektől. Ez a nem mindennapi forma megérdemel egy helyet a művészeti múzeumba, de te is magadénak tudhatod a fürdőszobába. Esztétikailag látványos darabja a tervezőnek.


Miss Free álló mosdó a Hidra-tól

Elegáns és ergonómikus, aminek a teste középen mindkét oldalról benyomott a formája. Az alsó része alkalmazkodik a lábadhoz. Ideális egy minimalista fürdőhöz, ahol azonban törekednek az érzékiségre. Fő fürdőszoba felszerelés, ami 2 csaptelepet jelent, mint egy pár összhangot sugároz.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Hattyú alakú mosdó Amin Design-tól

Egy vízesést imitáló darab, olyan formatervezés, amiben semmi tökéletlenség és egyéb óhaj már nem jelentkezik. Művészet és funkció, egyediség és magas-technika az, ami megadja a fő karaktereit a darabnak. Elhelyezni párban érdemes, mert így mutatja meg az igazi szépségét egy fürdőszobának vagy egy érdekes középpontot teremt a toalettben.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb