„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Környezetvédelem, energiatakarékosságModern és luxus házak

Fenntartható, monolitikus lakóház Olaszországból

A Casa Sulla Morella nevű, napelemekkel felszerelt, fenntartható lakóházat az Andrea Oliva Architetto tervezte a Reggio Emilia tartománybeli Castelnovo di Sottóban.

Front-View

Az biztos, hogy a vidéki, olasz villáról nem egy ilyen épület képe fog először beugrani. A projekt nagyon okos dizájnnal készült, mert az volt a célja, hogy az épület a lehető legtöbb napfényt és hőt tudja felvenni, miközben megtartja nagyon modern kinézetét is. A házat egy mezőre építették, viszonylag távol az úttól és a földfelszínhez képest kicsit megemelték. A Casa Sulla Morella minimalista egyszerűségében is esztétikus látvány nyújt.

Cut-Out-View

A lakóház két fő elemből áll: egy szürke, négyszögletes, monolit paralelepipedon tömbből és egy ezt körbefogó, fehér keretből. A keret tovább nyúlik a házrésznél és ezzel egy izgalmas, kivágott teret hoztak létre, ami mágikus atmoszférát teremt éjszaka. Naplemente után a különlegesen megtervezett világítórendszer miatt szó szerint izzik az épület.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Amazing-Glow-in-the-Dark-Effect

A ház négyszögletű elemekből áll össze, amikbe nagyon esztétikusan illesztették be a padlótól plafonig magasodó panorámaablakokat, ami természetes fénnyel tölti fel a belső tereket. Az enteriőr fényes, tágas és szellős és a barna, valamint bézs színek különböző árnyalatai dominálnak benne.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb