„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Albert Puig AlterEgo széke

Az AlterEgo szék olyan munka, amely a tervező bevallása szerint saját személyes karakterét, hétköznapi létét próbálta lefordítani egy mindennapi objektum „nyelvére”.

alterego_chair_albert_puig_2b

Puig három szóval tudja a legpontosabban definiálni magát: komplex, merész és duális. Ezért úgy alakítja ki a tárgyakat is, hogy ezt már az első ránézésre is tükrözze minden szemlélő számára. Jelen esetben a szék is ezt próbálja közvetíteni.

alterego_chair_albert_puig_6b

Két háromszögből álló geometriai elem ismétléséből hozott létre egy olyan háromlábú szerkezetet, amelyhez természetesen egy ülőrészt is csatolt. Ez a forma alakult át székké. Ez a szék egyrészt erőteljes formai komplexitást mutat, másrészt viszont egyszerű is, mivel egy geometriai alakzat ismétléséből áll össze.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

alterego_chair_albert_puig_4b

A tiszta és szimmetrikus struktúra az agresszív, mégis kifinomult vonalakkal a szabadság érzetét biztosítja. A széket bükkfából készítik. Nem csak a faanyag vékonysága, hanem a háromszög alakú, levegős struktúra is a lehető legkönnyebbé teszi a bútort. Érdekes, nem mindennapi széket alkotott Albert Puig.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb