„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Minimalista családi ház Svájcból

Winterthurban található ez a családi ház, amely a Zürichi-tóra néz. Az épületet a Rossetti + Wyss Architekten tervezte és Gottschalden House-nak nevezték el.

Gottshalden-House

A háromszintes épületre a minimalizmus jellemző. Nincs rajta semmi felesleges vonal, az egészet letisztult és egységes dizájn hatja át. A ház külső részét fadeszkákkal borították. Távol a város zajától, egy nyugodt, csendes helyen építették fel. Zöld mező veszi körül és a Zürichi-tóra nyílik belőle kilátás.

Interior-Gottshalden-House

Az éles szögben felhúzott fahomlokzat mögött privát tereket hoztak létre anélkül, hogy a ház belseje sötét vagy szegényesen megvilágított lenne. Az enteriőr tágas és levegős. Ezt az egyszerű, szögletes formájú házat a lehető legtökéletesebben illesztették a tájba.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Evening-View

A padló L-alaprajzú, a plafon tölgyfadeszkákból készült és az ablakok a fal síkjába illeszkednek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a zöld tájra és a tóra. A belső részek berendezésének legfőbb anyaga a fa volt, fából készült a padló, a plafon és minden bútor is. Ettől élő és barátságos lett a környezet, annak ellenére, hogy látszólag nincs benne túl sok „személyes” tárgy. A legjobban alkonyatkor néz ki a ház, amikor a kiszűrődő fények szinte lélegzővé és élővé varázsolják.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb