„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

Ez a kompakt mosogatógép elfér egy általános konyhai mosogatóban

Minden lakásban, társasházban vagy házban kell mosogatni, és néhányan hajlamosak vagyunk végtelen ciklusban edényeket és tányárokat a mosogatóba halmozni. A mosogatógépek legtöbbek esetében luxusnak számítanak, és a kis konyhákban hely sincsen a viszonylag nagy méretű mosogatógépek számára. Szerencsére a készülékgyártók erre is találtak megoldást!

A KitchenAid FlashDry® terméke annak megjelenése után hamarosan meg is szűnt (talán felháborító ára miatt), de még mindig ragyogó példa a kis helyiségekben alkalmazható integrált tervezési megoldásokra. Ez a kompakt mosogatógép könnyedén elfér egy dupla mosdó egyik oldalában, így helyet takaríthatunk meg a szekrények alatt a fontosabb konyhai tárolók számára.

A gép fedele csepegtetőként is működik, és az egységhez a tetejére egy egyedi beépítésű, rápattintható vágódeszka is tartozik, ami tovább fokozza a felület a használhatóságát. Belül jól szervezett, külön fakkokkal rendelkezik mindenféle edények és serpenyők számára.

Ha elegendő hely van egyszerre akár öt teríték befogadásához, és ez a viszonylag apró eszköz 50% -kal kevesebb vizet használ fel, mint egy tipikus mosogatógép, hasonló méretű terhelés esetén. A teljes program 20-30 perc alatt fut le, és a fedél kinyílik a végén, hogy felszabadítsa a belső gőzt és nyomást.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Számíthatunk rá, hogy a jövőben számos háztartási elektronikai márka előrukkol majd hasonló kompakt mosogatógépekkel, megkönnyítve a kis konyhával rendelkező emberek életét.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb