„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

Az Ecovacs öntisztító felmosó- és porszívórobotja “a robottisztító robotok Teslája”

Az Ecovacs globális robottechnológiai márka egy olyan új takarítórobotot dob piacra, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni a lakást.

A Deebot T20 Omni a márka legújabb robottisztítója, amelyet a “robottisztítók Teslájaként” jellemeznek. Intelligens módon érzékeli a szőnyegek és a keménypadlók közötti különbséget, és felemeli a felmosórongyát, hogy “minden padlótípuson zökkenőmentes hagyományt teremtsen”.

Míg más robotmopok fejei előre-hátra ringatóznak, a T20 Omni az Ecovacs által Ozmo Turbo 2.0 nyomás alatt álló felmosórendszerrel rendelkezik, amely percenként 180-szor forog a padló hatékonyabb tisztítása érdekében.

A készülék 55 fokosra állított forró vízzel mossa a felmosórongyokat, ami az Ecovacs szerint az iparágban elsőként az olaj és a szennyeződés hatékonyabb eltávolítása, valamint a tisztítóoldat hatékonyságának javítása érdekében a jobb tisztítás érdekében.

“Erőteljes és piacvezető” porszívó komponense spirális pengékkel ellátott gumikefés kialakítású, 6000 pascalos nyomóegység szívóteljesítményt tartalmaz, amely a szőnyegekről és kemény padlókról felfogja a törmeléket és a port, miközben elkerüli a hajszálak összegubancolódását.

A Deebot-felhasználók a T20 Omni segítségével “beállíthatják és elfelejthetik”, vagy Alexa, Google Assistant, Siri Shortcuts és a saját Ecovacs alkalmazás segítségével működtethetik a robotot.

Az új felmosó-emelő technológiával a felhasználók különböző tisztítási módok közül választhatnak: csak porszívózás, csak felmosás, porszívózás felmosás közben, vagy előbb porszívózás, majd felmosás, “kézi beavatkozás nélkül”.

A Deebot T20 Omni felismeri a szőnyegeket, és automatikusan átvált a kemény padlóról a puha szőnyegre a felmosólemezek felemelésével és forgásuk szüneteltetésével, miközben egyidejűleg növeli a szívóteljesítményt. Amikor a felmosógép nincs használatban, felemelkedik, így nem húzza nedves lapjait a szőnyegeken.

Az Ecovacs szerint csak néhány olyan robottisztító van a piacon, amelyik rendelkezik ezzel a legújabb technológiával, és egyik sem emeli olyan magasra a felmosó lapjait, mint a Deebot, így a T20 Omni optimális robottisztító a többféle felülettel rendelkező háztartásokban.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A T20 Omni a TrueMapping 2.0-t – az önvezető autókban látott LiDAR-alapú technológiát – is használja a lakás feltérképezéséhez és a hatékony takarítási útvonalak létrehozásához. Ez a technológia kétszer nagyobb hatótávolságot biztosít, mint más, hagyományos lézer alapú feltérképezést használó robotok, és négyszer olyan pontos.

Emellett a TrueDetect 3D nevű 3D-s képalkotó rendszer a márka szerint a hagyományos infravörös takarítókhoz képest tízszer nagyobb pontossággal segíti a robotot abban, hogy elkerülje a háztartási tárgyakat, például a játékokat, kulcsokat és vezetékeket, még sötét környezetben is.

Az Ecovacs arról is beszámolt, hogy ez a legújabb modell hónapokig karbantartásmentes, mivel képes meleg levegővel kimosni és megszárítani saját felmosófejeit, kiüríteni a portartályt és tiszta vízzel helyettesíteni a piszkos vizet.

Amikor nem használják, a robot dokkol az Omni állomásába, amely beépített, kifejezetten a felmosóbetétekhez tervezett meleglevegő-szárítóval rendelkezik. Ez biztosítja, hogy a felmosópárnák alaposan megszáradjanak, megőrizve minőségüket és tisztaságukat a következő használatra, és megelőzve a baktériumok elszaporodását és a rossz szagokat, mielőtt azok kialakulnának.

Az Omni állomás teljesen zárt stílusú kialakítása automatikusan kiüríti és több mint 60 napig tárolja a port és az allergéneket, így hónapokig karbantartásmentes tisztítást biztosít.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb