„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

A Samsung exkluzív, művészek által tervezett egyedi hűtőszekrényeket kínál

A konyhák a legnépszerűbb helyiségek a házban, de a testreszabhatóság szempontjából az egyik legkorlátozottabbak is. Festheted a falaidat és testre szabhatod a szekrényeidet, de a legtöbb készülék csak korlátozott számú tompa árnyalatban, például fehérben, feketében, krómban és rozsdamentes acélban kapható.

Alexa Meade exkluzív Lowe’s x Samsung Bespoke hűtőszekrénypanele.

A Samsung a Bespoke sorozatával ezen kíván változtatni, és a legújabb együttműködéssel a vibráló, művészi hűtőszekrények sokkal elérhetőbbé válnak az átlagfogyasztók számára. A Samsung Bespoke franciaajtós hűtőszekrényének exkluzívan a Lowe’s-nál kaphatók, melyek paneljei mostantól Alexa Meade, Amber Vittoria és Domonique Brown művészek izgalmas új, limitált kiadású dizájnjaival készülnek.

Exkluzív Lowe’s x Samsung Bespoke hűtőszekrény panelek Amber Vittoria által.

Meade, aki leginkább arról ismert, hogy közvetlenül az emberi testre fest, úgy döntött, hogy paneljeit texturális ecsetvonásokkal festi meg a kobaltkék gyönyörű árnyalatában. Vittoria, a művész és költő, akinek műveit gyakran inspirálja a nőiesség és a női alak, olyan grafikai művet alkotott, amelyben érzéki görbék hullámzanak a paneleken. Az illusztrátor és tervező Brown azt szerette volna, hogy paneljei a nyaralás nyugodt érzését hozzák be a konyhába. Színes dizájnja naplementével, csónakkal és türkizkék vízzel egészült ki.

Exkluzív Lowe’s x Samsung Bespoke hűtőszekrénypanelek Domonique Browntól.

A panelek keverhetők és kombinálhatók a Samsung Bespoke panelszínek és felületek portfóliójával, így valóban megtervezheted álmaid hűtőszekrényét. Párosítsd Meade kék ecsetvonásait sötétkékkel és fehérrel a visszafogottabb hatás érdekében, vagy állítsd össze egy váratlanul felbukkanó, élénk kontrasztos színnel. Vittoria dizájnja egyenesen a Samsung elérhető színeiből merít ihletet, így gyönyörűen kiegészítő hatást érhet el. Brown világos jelenetét feldobhatod klementin naranccsal, sárga napfelkeltével vagy smaragdzölddel, vagy hangulatosabbá teheted a kék különféle árnyalataival.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“A Lowe’s az első számú háztartási gépek kiskereskedője, és vásárlóink tudják, hogy megbízhatnak bennünk a minőség és az innováció terén. De azt is tudjuk, hogy a teljes otthoni stíluscsomagot keresik, olyan termékekkel, amelyek nem csak teljesítményt, hanem stílust és személyes kifejezést is kínálnak” – mondta Jen Wilson, a Lowe’s vállalati márkáért és marketingért felelős vezető alelnöke. “A Samsunggal, az innováció megbízható vezetőjével való együttműködés révén örülünk, hogy ezeket az egyedi paneleket olyan vásárlókhoz juttathatjuk el, akik nem csak a készülékeiket szeretnék felújítani, hanem arra is vágynak, hogy a művészet révén egyedi módon fejezzék ki személyes stílusukat.”

Testreszabási folyamat.

A Lowes x Samsung Bespoke Artists sorozat megtekinthető a Lowe’s kiválasztott üzleteiben, valamint a teljes termékcsalád megrendelhető és testre szabható online a Lowe’s House of Style részeként. Minden egyes panel külön-külön kapható, és cserélhető a többi Bespoke panellel. A panelek csak korlátozott ideig lesznek elérhetőek, de a teljes Samsung Bespoke kollekciót a Lowe’s rendszeres választékának részeként vásárolhatjuk meg.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb