„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A legluxusabb lakberendezési tárgyakat értékesíti a Versace új otthoni áruháza

A Versace luxus divatház alapítója, Gianni Versace azért választotta a görög mitológiából származó Medusát fő logójaként, mert a kígyóhajú femme fatale a mitológia szerint képes volt arra, hogy a férfiak reménytelenül beleszeressenekt, és a tervező remélte, hogy ruházati vonalai ugyezt a hatást gyakorolják majd az ügyfeleire. A Versace a vásárlókat hosszú évek óta újra és újra megbabonázza – ezúttal a márka bútor- és dekorkínálatával.

Ez az ikonikus logó díszíti az új Versace Home lakberendezési üzletet, mely a milánói „design utca”, a Via Durini szívében található új kiskereskedelmi épületben nyílt meg. A 2021. évi milánói formatervezési héten a Versace Home licencügyekért felelős alelnöke, Brenda Brasso elmondta, hogy a bemutatóterem egyedülálló vásárlási élményt nyújt, ahol a vásárló „nem úgy érzi magát, mintha egy bútorüzletbe lépne be, sokkal inkább úgy, mitha egy luxus otthonba lépne be”.

A projekt nagysága megfelel annak, amit a néhai tervező egyszer mondott: „A kényelem nagyon fontos számomra. Szerintem az emberek jobban élnek nagy házakban és nagy ruhákban.” A hatalmas, több, mint 500 négyzetméteres ingatlan több hálószobával, nappalival, étkezővel, előszobával és még egy kerti udvarral is rendelkezik, amelyek Versace bútorokkal és dizájnnal vannak berendezve a padlótól a mennyezetig.

Az elsősorban az előkelő ruházatról és bőr kiegészítőkről híres, a Versace 1978 óta van a lakberendezési piacon, és az azóta eltelt négy évtized alatt elegáns berendezéseket készített otthonok és szállodák számára. Az olasz Interni Spa belsőépítészeti céggel együttműködve indított új otthoni áruház a Versace-hez kapcsolódó görög-római témákkal van összekötve, szinte minden szobában görög mellszoborok és tipikus görög minták találhatók. Az ikonikus aranysárga, fekete és fehér színvilág szintén középpontba kerül.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A terekbe további stilisztikai részletek visznek művészetet és gazdagságot. A függönyök helyett a Home áruház ablakainak többsége dekoratív fémrácsos kezelést kap, utalva a Versace merész textúrákkal való kísérletezésére. Az üvegajtók egy zárt udvarra vezetnek, ahol buja pálmalevelek árnyékolják a Versace-nyomtatású óriási padlópárnákat és a faragott Medusa-fejekkel díszített kőüléseket.

A milánói üzlet csak az első a Versace Home legalább hat tervezett üzlete közül. Az idei év folyamán Londonban és esetleg Miamiban megnyílik egy-egy üzletük, jövőre pedig Párizsban, Los Angeles-ben és New York-ban terveznek nyitni.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb