„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Egyszintes kortárs ház frissítő átláthatósággal

Az elsőre erős benyomást keltő modern egyszintes otthon Phoenix-ben, Arizonában segíti a tulajdonosokat, hogy kapcsolatban maradhassanak a természettel.

A ház Phoenix történelmi Pierson Place környékén helyezkedik el, a nevét arról kapta, hogy az utolsó üresen álló telekre építkeztek a tulajdonosok, ezért méltán megérdemelte a “hiányzó láncszem” nevet. Az építészet csapat azon dolgozott, hogy vizuálisan integrálja az új lakóhelyet a már meglévő kontextusba. Nagy ajtók sorakoznak a nappali két ellentétes falain, ami inspiráló átláthatóságot nyújt a privát kertre. A lehetőség, hogy a tolóajtó egyszerre szabadtéri nappalit teremt és étkezőt, tökéletes egy modern egyszintes otthon számára.

Link-House-by-The-Ranch-Mine-14A 3 szobás / 2 fürdőszobás házat gondosan tervezték, minden négyzetcentiméterét a tulajdonos javára fordították a tervezők. A házban felhasznált ajtók, hihetetlen keresztszellőzést nyújtanak a hideg sivatagi éjszakákon, ami tökéletesen lehűti a házat. A LED-es világítás és a fejlett konstrukció segíti, hogy a ház rendkívül energiatakarékos. “El tudja képzelni, hogy barátaival szórakozik ebben a nyitott nappaliban?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb