„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Costa Rica-i álomlakás

Ez a luxus paradicsom Costa Ricán készült.

A 1600 négyzetméter fedett laktér és a 2000 négyzerméter szabadtéri szórakoztató terület hihetetlen lehetőségeket kínál fel számunkra.

A ház kihasználja a környezetében található hegygerincet és a lélegzetelállító kanyont is.
Maga az épület egy Costa Rica-i dzsungelben épült fel. A szabadtéri területen található egy úgynevezett „végtelen” medence, amelynek egyik fele a szabad ég alatt van, de a másik fele, pedig már egy tető alatt helyezkedik el. A nevét onnan kapta ez a medence, hogy az egyik vége a szakadék széléig kinyúlik, ez olyan hatást kelt, mindtha a víz a végtelen területen helyezkedne el, mintha soha nem lenne vége a medencének.

Végtelen luxusmedence

 

Maga az udvar is két részre oszlik. Az egyik a kültéri a másik pedig egy fedett udvar. Ez úgymond elmossa a határt a belső és a külső terek között. Az épületben öt hálószoba található. Ebben az óriási házban mindenki világsztárnak érezheti magát.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A belső helyiségekben hatalmas ablakok helyezkednek be , szóval egy csöppet sem akadályozzák meg a természetes napfény beáramlását, és a közvetlen kapcsolatot a természettel. Ez az szórakoztató, pihentető luxus otthon igen díszes és modern elemekkel büszkélkedhet, amelyek egy laza és fiatalos hangulatot adnak az Ön és környezete számára.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb