„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

A tér optimalizálása: Through House Kanadában

A Dubbeldam Architecture + Design befejezte a Through House fejlesztését Toronto-ban, Kanadában.

A projekt felújítása egy meglévő háznak, amely mint a környéken található legtöbb ház viszonylag kisméretű a sűrűn lakott területen. A cél az volt, hogy világos és kényelmes életteret alakítsanak ki a tervezők, úgy, hogy megőrizzék az intimitást a hátsó kertben és anélkül bővítsék a ház méreteit, hogy nagyobbítanák lábnyomát. Kialakítása került zöldtető, hasznosították a passzív napenergiát, és természetes szellőzést terveztek a háznak.

modern-residence-46A sötét, szűk belső helyett világos, tágas tereket – egyterű helyiségeket szerettek volna létrehozni. Az anyagok hangsúlyozzák a linearitást, a terek nyújtását, ami a szemet közvetlenül a kertre irányítja. A nagy, padlótól a mennyezetig érő üvegtáblák feloldják a határokat a belső és külső között, kiterjesztve a földszinti lakóteret a kertre. A belső kialakítás egyensúlyt, frissességet és átláthatóságot inspirál, a színpaletta pedig hű marad a minimalizmushoz, de hozzátesz, kis extrákat erős, kontrasztos árnyalat formájában.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb