„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

A szingapúri gyémántház

A Formwerkz Architetcts tervezte és építette ezt a szokatlan külsejű családi házat a szingapúri Sentosa-szigetén a Cove Drive-on. A neve: Diamond House.

architecture-project-Diamond-House

A családi ház szokatlan gyémántalakja a tervezett paraméterek és a környezet közötti egyensúlyból született egy üdülőterületen. Sentosa szigetét évente milliók látogatják meg, hogy itt kapcsolódjanak ki. Megpróbálták egyszerűsíteni az épület formáját. Az épület elülső és oldalsó részén olyan „stratégiai” pontokon nyitották meg a felületet, amely a nappali fény és a privátszféra megfelelő egyensúlyát biztosítja. A lejtős oldalfalak nagyobb teret biztosítanak a felső szinten.

exterior-project-Diamond-House


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A ház építésénél felhasznált főbb alapanyagok a vasfa, a tölgy és a travertino voltak. A privátszféra megtartása miatt az épületet „sok-homlokzatúnak” alakították ki, hogy elrejtse a lakókat az utca és a szomszédok szeme elől. A lenyűgöző szobák és az erkély egy úszómedencére, egy mesterséges tóra és kertekre nyílnak.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb