„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Blackpool House: szokatlan faház Új-Zélandról

A Blackpool House nevű lakóházat az új-zélandi Glamuzina Paterson Architects építette fel egy buja, zöld vegetációjú területen.

architecture-project-Blackpool

A Blackpool House-nak a teljes területe mindössze 81 négyzetméter és a hely topográfiája miatt inkább függőlegesen terjeszkedik. Az épületet szerény költségvetésből húzták fel. A déli oldal falszerkezete egy masszív védőfal, amely az épületet odacövekeli a talajhoz. A bejárat kicsi, ami miatt az épületbe lépőnek a nagy belmagasság miatt az az érzése, mintha kitágulna a tér. A toronyrész a pár hálószobájának ad helyet.

project-Blackpool-7


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A lakóház belsejében négy eltolt szint található és kint két peron, amely különböző kapcsolódás pontokat és kilátást nyújt a környező tájra. A két faperonról lehet bejutni a konyhába és ebédlőbe, valamint a mögötte lévő nappaliba. A második emeleten található a hálószoba és a félemeleten egy könyvtár a lépcsőfeljáróban. A belső dizájn kombinálja a modern minimalizmust a tradicionális dekorelemekkel.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb