„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern japán házba integrált zöld fal

A Hideo Kumaki Architect Office építette fel ezt az eredeti ökoházat a japán Szaitama városában. A neve: Green Screen House.

architecture-Green-Screen-House

A külső homlokzat letisztult fehér színe megnyugtató hatást kelt a zöld gyeppel és a lakóház hullámos vonalaival. A 130 négyzetméteres ház szobáit kívülről egy ügyesen megtervezett, élő zöld függöny, egy lugas árnyékolja. A tervezők szándékai a szerint ez az élő függöny a teraszon lévő hőmérsékletet mintegy 10 Celsius-fokkal csökkenti. A nyár közepén, a legnagyobb hőségben is friss, hűvös levegő áramlik a nyitott ajtókon keresztül a nappaliba és így a kevesebb légkondicionálás miatt egyszerűen kevesebb a villanyszámla.

Green-Screen-House-6


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A belső dizájnt alapvetően az épület íves, hullámos alapstruktúrája határozza meg. Felülről úgy néz ki az épület mintha egy nagyobb és egy kisebb kolbászt fektettek volna egymás mellé. A belső terekben minimalista bútorok és berendezések vegyülnek élénk színekkel, hogy egyszerre legyenek dinamikusak és meghitten barátságosak a terek.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb