„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

A Solo Stove mini, hordozható asztali tűzrakó helyeket dobott a piacra

A rendkívül népszerű “füstmentes” Solo Stove mostantól miniatűr változatban is elérhető az otthoni szórakozáshoz és hátizsákos kirándulásokhoz. A Mesa Tabletop tűzrakóhely mindössze 6,8 hüvelyk magas, 5,1 hüvelykes átmérővel és mindössze 1,4 font súlyú, így könnyen hordozható bárhová.

“A Mesa könnyen meggyullad, és kis méretével bármilyen kültéri helyiségbe illik” – magyarázza Clint Mickle, a Solo Stove munkatársa. “A jó pillanatok megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű, és örömmel látjuk, hogy új és meglévő vásárlóink összegyűlnek e zseniális, alacsony füstölésszintű asztali tűzrakóhely körül”.

A Mesa ugyanarra a kétfalú Signature 360° Airflow kialakításra támaszkodik, mint nagyobb Bonfire elődei a füstmentes tűz élményének megteremtése érdekében. A levegő a külső fal alján lévő lyukakon keresztül érkezik be, és a belső fal tetején lévő lyukakon keresztül távozik. Miközben a tűz ég, a rétegek közötti levegő felmelegszik, felfelé és kifelé tágul, miközben alulról friss levegőt szív be. A kilépő levegő – amely most már túlhevült és oxigénben gazdag – meggyújt minden füstrészecskét, amelyhez hozzáér, így megszűnik a tűz bosszantó mellékterméke.

A Mesa hagyományos keményfával (a Solo Stove saját Mini Oak tűzifa csomagjait is árulja, amelyek tökéletesen illeszkednek hozzá) vagy zacskós fa pellettel tüzelhető. A Solo Stove tűzgyújtó segítségével gyorsan meggyullad, és néhány perc alatt forró tüzet produkál. Az értékelők szerint a hő körülbelül “négy embernek elegendő, akik pillecukor-sütő tartományban ülnek”.

Annak érdekében, hogy a hő ne égesse meg a műanyag vagy fa felületeket, a Mesa egy praktikus, egycentis állványt is tartalmaz, amely könnyen összecsukható, és használaton kívül a tűzrakóhely belsejébe illeszkedik. A Solo Stove egy tartós nejlon hordtáskát is mellékel a “kompakt tárolás és az ultrahordozhatóság” érdekében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A normál Solo Stove Bonfire tűzrakóhelytől eltérően, amely csak rozsdamentes acél kivitelben kapható, a kis méretű Mesa tűzrakóhely hat “szezonális” szín közül választható: mély hamu, eperfa, csont, víz, hamu és hagyományos rozsdamentes acél. A színválaszték mindenképpen vonzóbbá teszi a hátsó udvari partik kiegészítőjét, és a Mesa magas hőfokú kerámia bevonatának köszönhetően kevésbé valószínű, hogy idővel rozsdásodik.

A termék SAE 304 rozsdamentes acélból készül, amelyről köztudott, hogy rendkívül tartós és szuper könnyű. A vállalat minden termékére élethosszig tartó garanciát vállal, és ígéretet tesz arra, hogy minden meghibásodott készüléket kicserél.

Az ultrakönnyű Mesa nem csak egy túrán vagy a hátsó kertben lehet hasznos, hanem okos megoldás a városlakók számára is, akik szeretnének egy kis szabadtéri élményt vinni a városi dzsungelbe. A kis méretű tűzrakóhely könnyedén táplálhat egy partit egy lakás erkélyén, tetején vagy teraszán. Bár ez a változat hordozható, természetesen csak kültéri használatra tervezték.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb