„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gyermek és tiniszoba ötletek

4 színes gyerekszoba design

Az egyik legfontosabb dolog, amit egy szülő tehet, hogy gyermeke számára biztonságos környezetet teremtsen. De a most következő a gyerekszobák sokkal többre hivatottak, mint egyszerű menedékek.

A színekkel, mintákkal és egyedi bútorokkal, ezek a szobák ápolják a kreatív gondolatokat, mindezt úgy, hogy közben, kényelmet biztosítanak és hangulatos tanulósarkat is adnak lengő függőszékekkel és elképesztően kreatív ágyakkal. Ezek a szobák biztosan az irigység tárgyai lennének minden osztályban és minden barát itt szeretne aludni.

Az első szobát Agnieszka Ufnal tervező álmodta meg, és a nyüzsgő New Yorktól kapta az ihletet. A jól szervezett térben, célja hogy egy iskolás korú lány jól érezze magát. A fényes sárga színek, megteremtik a taxik kinetikus hangulatát a Times Square-en. Ha mindez egyszerű vonalas rajzokkal és tapétával van párosítva, a szoba egyszerre játékos és kifinomult, mint amilyen egy városi gyermek maga.

yellow-kids-room-600x318

A második szobában a színhasználat egy új szintre emelkedik a sárga szín használatával. A napsütötte székek és takarók mellett, a geometrikus minták rendkívüli energikusak. Ez a szoba is egy lány számára készült, nagy íróasztalával és akasztós polcokkal, hogy alkalmazkodhasson lakója növekedéséhez.

triangle-wallpaper-600x360

A harmadik szobát csak úgy lehet leírni, mint a leginkább irigylésre méltó gyerekágy tervezés, amit valaha láttunk. A hőlégballon-ihlette megjelenés egyenesen egy mesekönyvbe illik és biztos, hogy forrása lesz számos édes álomnak. A levegő a témája az egész szobának, aminek legkreatívabb éke a függőszék.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

awesome-kids-room-600x960

Az utolsó szoba egy kicsit mérsékeltebb, mint a többi ezen, de még mindig képes játszani a színekkel és textúrával. A kék és fehér szoba a felhőket és a sűrű esőt idézi színeivel, de sok természetes fényt is enged be így mégis a napsütés a legfőbb alkotóeleme. A pöttyös szőnyeggel, a babzsák székkel és emeletes ággyal ez a szoba egy ideális menedék egy már nem kicsi, de még nem is tini korú gyermeknek.

modern-bunk-bed-600x450

 

forrás:home-desinging.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb