„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Vissza a suliba – tippek tanulósarkokhoz

Szeptember elején, amikor gyermekeink visszatérnek az iskolába, eljön az idő, hogy felfrissítsük a tanulásra használt helyet, helyiséget. Tegyük vonzóbbá és kényelmesebbé, hiszen a gyerekek az iskolából való hazatérésük után a legtöbb időt itt töltik el.

Mindez kiváló módja annak is, hogy a gyerekek izgalmasan új teret kapjanak, ahol kizárólag a házi feladatra és tanulásra koncentrálhatnak. Mit szerethetnek a gyerekek? Nézzük végig!

Feltűnő és világos színek
A tanulás és a házi feladat készítés közben a legutolsó dolog, amit akarunk, hogy a gyerek unatkozzon. Egy unalmas hely csak arra fogja késztetni a gyermeket, hogy a szobáját az iskola folytatásának tekintse. Merész és világos színekkel azonban újjáélesztheti a kreativitásuk.

bright-colored-study-space

Személyre szabás
Kulcsfontosságú, hogy olyan területet hozzunk létre, amely a gyerekre jellemző. Érezni fogják, hogy otthon vannak és hogy ez egy olyan hely, ahol teljesen önmaguk lehetnek. Rakjunk ki például monogramot betűkből vagy a kedvenc színükkel.

Világítás
A világítás kiemelt jelentőséggel bír az otthon bármely területén. Ez teremti meg az ambíciót. A mennyezeti világítástól az asztalig és a közvetlen megvilágításig minden fontos. Megfelelő megvilágításra szükség van a térben, hogy a gyermek pontosan lássa mit csinál.

Nagy tárolók
A beépített fali tároló kiváló módja annak, hogy sok tárhelyet szerezzen anélkül, hogy több különböző kis tároló rekeszt kellene vásárolnia.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Rajzolható fal
A falak kitűnően kiegészítik a házi feladatokat és a tanulást. Az ötlet az, hogy a gyerekek képesek lesznek ellenőrizni és felsorolni, hogy mit kell teljesíteni, valamint mi az, amit elértek.

chalk-wall-

Könyvespolc mint térelosztó
Ha több gyermek van, nehezebb lehet számukra egyszerre tanulni és valóban koncentrálni a feladatra. A könyvespolc alkalmazása nagyszerű módja annak, hogy gyermekének magánéletet biztosítson. Hasonlóképpen ez egy kiváló formája annak, hogy több tároló kerüljön a helyiségbe, miközben elegáns és modern.

Kis íróasztal
Amikor a tanulásra gondol az ember, azonnal egy túlméretezett íróasztal jut az eszébe. Azonban egy kis íróasztal lehet az, amire szükségük van a nagy helyett. Ennek oka, hogy egy kis íróasztal bárhol elhelyezhető, ami végső soron praktikussá válik, hiszen könnyebben mozgatható.

forrás: trednir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb