Home / Gyermek és tiniszoba ötletek / Vissza a suliba – tippek tanulósarkokhoz

Vissza a suliba – tippek tanulósarkokhoz

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Szeptember elején, amikor gyermekeink visszatérnek az iskolába, eljön az idő, hogy felfrissítsük a tanulásra használt helyet, helyiséget. Tegyük vonzóbbá és kényelmesebbé, hiszen a gyerekek az iskolából való hazatérésük után a legtöbb időt itt töltik el.

Mindez kiváló módja annak is, hogy a gyerekek izgalmasan új teret kapjanak, ahol kizárólag a házi feladatra és tanulásra koncentrálhatnak. Mit szerethetnek a gyerekek? Nézzük végig!

Feltűnő és világos színek
A tanulás és a házi feladat készítés közben a legutolsó dolog, amit akarunk, hogy a gyerek unatkozzon. Egy unalmas hely csak arra fogja késztetni a gyermeket, hogy a szobáját az iskola folytatásának tekintse. Merész és világos színekkel azonban újjáélesztheti a kreativitásuk.

bright-colored-study-space

Személyre szabás
Kulcsfontosságú, hogy olyan területet hozzunk létre, amely a gyerekre jellemző. Érezni fogják, hogy otthon vannak és hogy ez egy olyan hely, ahol teljesen önmaguk lehetnek. Rakjunk ki például monogramot betűkből vagy a kedvenc színükkel.

Világítás
A világítás kiemelt jelentőséggel bír az otthon bármely területén. Ez teremti meg az ambíciót. A mennyezeti világítástól az asztalig és a közvetlen megvilágításig minden fontos. Megfelelő megvilágításra szükség van a térben, hogy a gyermek pontosan lássa mit csinál.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Nagy tárolók
A beépített fali tároló kiváló módja annak, hogy sok tárhelyet szerezzen anélkül, hogy több különböző kis tároló rekeszt kellene vásárolnia.

Rajzolható fal
A falak kitűnően kiegészítik a házi feladatokat és a tanulást. Az ötlet az, hogy a gyerekek képesek lesznek ellenőrizni és felsorolni, hogy mit kell teljesíteni, valamint mi az, amit elértek.

chalk-wall-

Könyvespolc mint térelosztó
Ha több gyermek van, nehezebb lehet számukra egyszerre tanulni és valóban koncentrálni a feladatra. A könyvespolc alkalmazása nagyszerű módja annak, hogy gyermekének magánéletet biztosítson. Hasonlóképpen ez egy kiváló formája annak, hogy több tároló kerüljön a helyiségbe, miközben elegáns és modern.

Kis íróasztal
Amikor a tanulásra gondol az ember, azonnal egy túlméretezett íróasztal jut az eszébe. Azonban egy kis íróasztal lehet az, amire szükségük van a nagy helyett. Ennek oka, hogy egy kis íróasztal bárhol elhelyezhető, ami végső soron praktikussá válik, hiszen könnyebben mozgatható.

forrás: trednir.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kreatívan tervezett gyerekszoba

A Studio Ben Allen befejezte ezt a kreatív játszószobát, amit két kisgyerek számára terveztek meg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..