Home / Gyermek és tiniszoba ötletek / Varázsoljuk a kertet nyárra gyerek paradicsommá

Varázsoljuk a kertet nyárra gyerek paradicsommá

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ahogy mi is, úgy a gyerekek is a legjobban a szabadban szeretik tölteni az idejüket nyáron. A most következő projektek nagyon jó ötletek a szülők számára, hogy ravaszul összekapcsolják a házat egy szórakoztató játszótérrel.

Palatábla fal
Nem igazán rajong azért, hogy a gyerekek a járdára rajzolnak krétával? Adjon nekik egy palatáblát, és jelöljenek ki ezzel egy helyet a rajzolásra számukra. Szerelje fel az udvaron a kerítésre és kezdődhet is a rajzolás!

fence-Chalkboard-walls

Kalandpark
Ez egy tökéletes nyári projekt, hogy mozgással ötvözzék a gyerekek a vakációt. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyerekek és a gyerekek barátai is imádni fogják.

backyard-zip-line

Sátor az udvaron
A gyerekek imádnak például az asztal alatt sátrat építeni és naphosszat ott bujkálni. Biztosak vagyunk benne, hogy minden gyerek örülne egy szabadban elhelyezett sátor ötletének. Egy igazi kaland lenne számukra.

backyard-tent

Függőszék
Bármennyire is jó móka szaladgálni és játszani, néha le kell ülni és pihenni egy kicsit.

Hinta
A hinta egy feljavított változata ez a lógó szék. Fantasztikus módja egy-egy régi szék újrafelhasználásnak néhány erős kötéllel. Fessék be valami merész színnel, hogy még vonzóbbak legyenek.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

diy-kids-swing-from-an-old-rocking-chair-768x600

Tengerpart-stílusú :
A gyerekek minden korosztálya szeretnek játszani a homokban. Sajnos nem tölthetik az egész nyarat a tengerparton, de odavarázsolhat egy darabot belőle az otthonába.

bring-beach-feeling-into-your-garden

Faház
A legnépszerűbb DIY projekt az udvarra: a faház. Ez határozottan egy olyan projekt, amire mindenkinek szüksége van.

backyard-tree

Zene kerítés
Használhat régi edényeket, fakanalat és egyéb dolgokat a házból. Még jobb, ha csak hagyja, hogy a gyerekek felfedezzék őket.

create-a-music-fence-768x510

forrás:homedit.com

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kreatívan tervezett gyerekszoba

A Studio Ben Allen befejezte ezt a kreatív játszószobát, amit két kisgyerek számára terveztek meg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..