„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

TOP 8 mintás tapéta gyerekszobákhoz

A gyermekek szobája a ház egyedülálló helye, mivel a szülők általában nem saját, hanem utódaik imázsát próbálják megteremteni, egy játékos, képzeletbeli, kíváncsi teret, ahol a gyermek önfeledten eljátszhat, és nyugodt álomra hajthatja fejét. Ebben a cikkben megmutatjuk a 10 kedvenc, mintás tapétát, gyermeke hálószobájának díszítésére.

Csillagok a hálószobában
A csillagok egy jól ismert motívum a gyermekek hálószobáiban. Meglehetősen időtlenek, nem-semlegesek.

Vintage Mickey Mouse tapéta
Ezt a mintát csak szeretni lehet! Főszereplőjét, Mickey Mouse-t mindenki ismeri, és mindenki szereti, korhatár nélkül, így akár idősebb gyermekek számára is vonzó lehet.

A tapéta, amely hatására a legkisebbek is be akarják utazni a világot
Ez a téma akár kicsik akár nagyok számára hívogató lehet. Felébreszti a gyermek kíváncsiságát, és arra készteti, hogy felfedezze a világot!

A klasszikus apró virágminta
A lágy, pasztell árnyalatú apró virágminta talán kissé kevésbé divatos napjainkban, mint néhány évvel ezelőtt, azonban továbbra is egy vidám atmoszférát hozhat létre egy gyerekszobában, mintha egy békés virágos réten lennénk.

Képregények és szuperhősök
Kevésbé gyengéd, de aktuális: az amerikai képregények szuperhősei. Azok gyerekek, akik szeretik az ilyen filmeket, biztosan értékelni fogják az ilyen jellegű motívumokat a hálószobájuk falán.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Metál pöttyös tapéta
A geometriai pöttyös tapéták egyszerűek és hatékonyak, a fémes hatás pedig nagyon trendi, illetve nincs korhoz kötve, ami remek, hiszen akár hosszú évekig nem kell lecserélni!

Állatok a gyermekszoba falán
Az állatok mindig jelen voltak a gyermekek képzeletében és világában. Ez motívum egyszerre játékos és szórakoztató, kisebb gyermekek esetében akár oktatási célú is lehet!

Természet és tájképek
Ezen minták egyszerűsége miatt ez a fajta tapéta nem semleges, és a legfiatalabbak számára is megfelelő lehet, emellett segítségükkel felkeltheti gyermeke kalandvágyát a kirándulásra, és a “vadon” megismerésére.

Forrás: www.architectureartdesigns.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb