„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeinkvállalatirányítási rendszer

Home Office a koronavírus miatt? Online felhőalapú vállalatirányítási rendszerünket most INGYENESEN telepítjük az Ön igényei alapján.

A Kp Sales House Kft 5 éve fejleszti a saját vállalatirányítási rendszerét, mely a legkisebb egyszemélyes cégeknek és a multinacionális vállalatok számára is megbízható megoldást nyújt a legtöbb tevékenységi kör esetében.

A koronavírus esetén rengeteg cégvezető felelősen úgy döntött, hogy irodai munkatársait Home office vagy nevezzük magyarul, otthoni munkára, ismertebb nevén távmunka elvégzésére csoportosította át. Ezzel a koronavírus elől a munkatársak és partnerek megóvhatóak, de a cégek nagy része nem rendelkezik saját vagy bérelt vállalatirányítási rendszerrel, ami viszont az otthoni munkavégzést sok esetben hatékonytalanná teszi.

Mi egy olyan rendszert ajánlunk fel a legkisebb egyéni vállalkozóktól kezdve a multinacionális cégek vezetőinek, mely alkalmas egy vállalat minden munkatársát belevonni az online ügyintézésbe a megfelelő kontroll megtartása mellett.

Az otthoni munka legnagyobb előnye, hogy nem kell időt tölteni a munkába járással, nem kell dugóban vesztegelni és nem vagyunk kitéve jelen esetben a koronavírusnak.

A kérdés az, hogy hatékony az otthoni munkavégzés és tudja azt a cég vezetése ellenőrizni, számon kérni és a céges adatok biztonságban vannak?

A Kp Sales House egy olyan komplett mindenre kiterjedő modern vállalatirányítási rendszert ajánl, mely az ügyfélkezeléstől, a megrendelésen, beszerzésen és raktárrendszeren keresztül, a kapcsolattartáson át, az értékesítést, számlázást, majd a garanciális ügyintézést is egy rendszerben kezeli.

A cégvezető, csoportvezetők pontosan látják a munkában eltöltött produktív és inaktív időt, melyről statisztikai, jutalmazási, vagy egyéb okokból részletes kimutatást tudnak generálni bármely munkavállaló tekintetében.
Ezzel a rendszerrel nincs többé elfelejtett ügyfél kérés, megrendelés, beszerzés és nem lehet arra hivatkozni, hogy biztos spambe ment a levél és ezért nem olvasta egyik kolléga vagy esetleg a partner.

Igen ilyen rendszer már van a piacon, csak több hétig, hónapig tanulják a munkatársak és igen költséges már a bevezetése is, nem beszélve a folyamatos havi díjakról és fejlesztési költségekről, mely a legtöbb kis cégnek elérhetetlen.

A mi vállalatirányítási rendszerünk versenyképes a piac prémium termékeivel, azzal a különbséggel, hogy ingyenesen telepítjük, fejlesztjük, valamint ingyenesen online oktatunk és az egyébként is piaci árnál olcsóbban biztosított havi díjakból akár 75% kedvezményt adunk, hogy ezzel is segítsük a nehéz helyzetben lévő vállalkozásokat.

A KP SALES vállalatirányítási rendszerével cége könnyebben eléri a céljait és ügyfelei jobban meg lesznek elégedve, a munkatársakkal a kapcsolattartás és az ellenőrzés és a céges adatok biztonsága megoldódik!

Ha úgy dönt, hogy a rendszerünket mégsem akarja használni akkor visszaadjuk a már megfizetett díjat a kezdő 3 hónapos időszakon belül bármikor.

Egy komplex vállalatirányítási rendszer már a kisebb cégeknek is akár egymillió forintos indulási költséggel jár. Nálunk ez valóban nulla forint!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Garantáljuk, hogy egy kisvállalkozás, mely 3-5 irodai alkalmazottal dolgozik 100 ezer forint alatti havi díjjal kalkulálhat és ezért az összegért az összes modulunkat használhatja korlátlanul!

A teljesség igénye nélkül azok az iparágak, melyeknek megoldást tudunk a KP SALES vállalatirányítási rendszerével biztosítani:

 • Biztosítással foglalkozó vállalkozások
 • E-kereskedelem
 • Építőipari kivitelezők, beruházó cégek
 • Gyártó és termelő vállalkozások
 • Logisztikai iparág
 • Ingatlan forgalmazók és ügynökök
 • Szerviz
 • Szolgáltató ipar

Moduljaink felsorolása:

 • Értékesítési és ügyfélkapcsolati menedzsment CRM (Customer Relationship Managment)
 • Árubeszerzés, készletezés
 • Dokumentum menedzsment
 • Humánerőforrás kezelés
 • Pénzügy és számlázás
 • Projekt menedzsment
 • Programok, teendők – integrált naptár rendszer
 • Raktárkezelő rendszer
 • Számlázás
 • Tárgyi eszközök
 • Ticket rendszer
 • Teljes admin rendszer, melyben minden munkatárs és partner összes tevékenysége ellenőrizhető, összesíthető, monitorozható, statisztikák készíthetőek

Az alábbi kérdőíven kérdezzen bármit és garantáljuk, hogy egy napon belül részletes választ küldünk. Ha árajánlatot szeretne kérni, kérjük írja le pár mondatban az elvárásait. Igény esetén jelezze, hogy szeretne-e egy bemutató elérésére belépést kapni.

Ne várjon, írjon és mi 1-2 nap alatt üzemképes rendszert biztosítunk vállalkozásának, munkatársainak.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

2 hozzászólás

 1. Tisztelt cégvezetés!
  Érdekelne, hogy most a koronavírus idején egy 10 fős végnek milyen áron tudják vállalni a teljes rendszer havi üzemeltetését.
  A cégünk egy kereskedő vállalat, mely ügyfelek mellett a beszerzési oldalt is használná és a számlázást is.
  Köszönöm.
  Bihari Tamás

  1. Tisztelt Bihari Úr!
   Kollégáim felveszik Önnel a kapcsolatot a vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatban.
   Egy 10 fős irodai alkalmazotti létszámmal rendelkező kisvállalkozásnak a telepítési és karbantartási, képzési költsége nulla forint.
   A havi díj kedvezményesen 110 ezer forint + ÁFA lenne.
   Tisztelettel:
   Zsebő Zsanett ügyvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb