„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Tengerparti nyaraló

Minden építészeti projekt egy felmérési időszakkal kezdődik, amely a helyszínhez, a topográfiához, a környezettel és a megvalósítandó tervezési iránnyal kapcsolatos összes fontos szempontot azonosítja.

A Dél-afrikai Pringle-öbölben található nyaraló tulajdonosai öt évig gondolkodtak. Ebben az időszakban az ingatlanon éltek, és részletesen tanulmányozták a ház és a nap útja közötti kapcsolatot. Ezt követően a SAOTA építészei igyekeztek megvalósítani a felmerülő kívánságokat. A ház a Buffels folyó partján áll, és észak felé néz, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a napfényből és a csodálatos kilátásból. Úgy tervezték, hogy hétvégi házként, visszavonulásként szolgáljon a családnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A ház tiszta és robusztus, és az alkalmazott anyagokat úgy választották ki, hogy ellenállóak legyenek az időjárással szemben. A kíméletlen vízparti klíma és az erős szél így bizonyos szempontból korlátozta az építészeket, de másrészről megihlette őket. Végül tökéletes kompromisszum született: stílusos kültéri lakóterek, amelyeket tetőhosszabbítások és oszlopok védenek és kereteznek, miközben képesek párbeszédet folytatni a buja növényzet és a körülötte lévő gyönyörű tájakkal.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb