Home / Lakberendezés és stílus / Luxus jacht belső terei

Luxus jacht belső terei

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Előfordul, hogy a hagyományos jachttervezőket építészek helyettesítik, mivel a tulajdonosok a saját hajójuk stílusát szeretnék különlegesen egyedire formálni.

Ennek eredményeképpen olyan belsőépítészeti stúdiókat és szakembereket bíznak meg, akik tudják, hogy néz ki egy igazán különleges design, és nem csak néhány “plüssbútor” forrását. Achille Salvagni – lenyűgöző portfóliójában a Central Park pieds-à-terre,  londoni házakkal, valamint bútorok és lámpák igényes gyűjteményével – luxus jachtokat is tervez. Az Aurora, amely az olasz Rossinavi hajógyár hajója az egyik remekműve lehet.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

“Legalább annyira pszichológusnak látom magam, mint tervezőnek” – mondta Salvagni az Aurora turnéján a Monaco Yacht Show-n. “Sok időt töltök az ügyfelekkel, hogy megismerjem álmaikat. Aztán az álmokat olyan tervekre fordítom, amit soha nem képzeltek volna. A jacht megtervezése teljesen más elgondolást igényel, mint egy Malibu-i tengerparti ház vagy velencei villa. A tervezés inkább a tulajdonosról szól, mint az adott helyről, környezetről.”  A 28 éves svájci tulajdonos kivételes vizuális vonzerővel rendelkező jachtot szeretett volna, mind belülről, mind kívülről. A jacht kívülről csodálatos volt, de a tervező rájött, hogy a szerkezeti elemeket nem tudja elrejteni, így inkább felhasználta őket a formatervezésben. Nézze meg a képgalériában a végeredményt.

forrás:robbreport.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

One comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..