„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Te aludtál gyerekként egy 16.000 dolláros ágyon?!

Biztosíthatunk róla, hogy még soha nem láttál ilyen bútorokat. A Circu portugál cég emberei nemcsak otthoni bútorok gyártásával, hanem képzeletbeli dolgok kézzelfogható tárgyakká alakításával foglalkoznak. A portugál bútorgyártó cég „varázslatos bútorai” a gyermekkori álmok ihletéből származnak (gondolj sellőkre, rakétahajókra és hercegnőkre), és bár termékeik kétségkívül lenyűgözőek, komoly árcédulákkal is rendelkeznek, amelyek elállítják a lélegzeted is.

Mondhatni a Circu egyes bútorai, árban  versenyeznek egy autó árával, vagy akár megközelítik például a főiskolai oktatás teljes költségeit. A számok annyira, szinte irreálisan nagyok, hogy a cég habozik még elmondani is, hogy mennyit kell fizetni értük. Kérni kell az árat a honlapon, és fel kell készülnie arra, hogy elküldi a foglalkozásod és a cég nevét is, ahol dolgozol, amelyek valószínűleg fer kérdések, mivel ezek a darabok több tízezer dollártól indulnak.

Ott van a Kis Hableány ágy, amely “kissé” többnek tűnik, mint egy kagyló héj alakú fekvő hely, de várj, még van több is. A beépített világítással, üvegszálas szerkezettel, valamint egy gyöngyházra festett belső és külső felülettel biztos lehet abban, hogy még Ariel sem aludt olyan jól, mint gyermeke ebben az installációban. Ez 16 000 dollárba kerül. 

Aztán ott van az igazán csodálatos Fantasy Air Balloon ágy. 10 méter magasra ágaskodva a Circu azt mondja, hogy ez az ágy „hagyományos kosárfonó-technikával készül, a fennmaradó szerkezet fából készült, fehér, lakkozott fényes felülettel”. Komplett részeként tároló fiókok, kanapé, valamint egy fény- és hangrendszer is található, amelyet egy mobilalkalmazás vezérel. Ó, és az ágy felső részét mind szintetikus szőrme kárpitozza, és fa díszíti arany levél részleteivel. Szeretnéd kitalálni, hogy mennyibe kerül ez a darab? Mi elmondjuk neked – 29 000 dollárt kell “csak” kiadnod, hogy tied lehessen. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

És akkor ott van a Bun Van, amely gyakorlatilag egy otthon az ágyban. TV-vel, íróasztallal, minibárral és egy kanapéval, amelyek mindegyike az ágyon belül található, a gyerkőc szó szerint soha nem akarja majd elhagyni azt. Állításuk szerint “a szórakozás és a szabadság egyik legikonikusabb és varázslatosabb szimbóluma” ihlette. Lehet, hogy annyira nem érzed magad szórakozottan vagy szabadon, miután 43 000 dollárt költöttél rá.

Egy 2016-os statisztika szerint csak 30 ember vásárolt terméket a Circu-tól, de hé – te is csatlakozhatsz a klubhoz. 

Forrás: www.digitaltrends.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb