„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Sou Fujimoto egy kör alakú nyaralót tervezett, egy réti növényekkel beültetett, és kis tóval ellátott homorú tetővel

Sou Fujimoto japán építész felfedte a japán Ishigaki-szigeten található Not A Hotel szálloda számára készített korong alakú villájának tervét, amelynek teteje zöld tetővel van ellátva. A Japán délnyugati részén, Okinawa szigetén található idilli “Not A Hotel Ishigakit” úgy tervezték, hogy akár 10 ember befogadására is alkalmas legyen, miközben “kapcsolódik a földhöz”.

A bérelhető luxus villa egy korong alakú építményként ölt alakot, amelynek tetején egy lejtős zöld tető lesz kialakítva. A Not A Hotel Ishigaki a Not A Hotel japán vendéglátóipari márka részét képezi, amely több bérelhető szállodai villával rendelkezik Japán különböző pontjain.

A villa látványtervei nagy, kör alakú nyílásokat mutatnak, amelyek az épület járható, rétekkel szegélyezett tetejét szakítják meg, és amelyek a tető legalacsonyabb pontján egy fát és egy tavat vesznek körül. Az otthont elülső és hátsó rész nélkül tervezték, és úgy szervezik, hogy maximális kilátást biztosítson a környezetére, így a ház nyitott a tengerre néző belső és külső térben, és egész nap a természet kényelmét érezve pihenhetnek a vendégek.

A belső tér egy lejtős tető alatt helyezkedik el, és egy íves térként alakul ki, amely követi az építmény kör alakú alaprajzát. A nappali és étkező a közeli tengerre nyílik majd, míg a négy hálószoba legfeljebb 10 vendég elszállásolására szolgál. Az otthon közösségi terei nyitott elrendezésűek lesznek, valamint üvegezett falakkal kötik össze a belső teret a környezettel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A 12 méteres végtelenített medencéhez és tűzrakóhelyhez a nappaliból lehet majd hozzáférni a szomszédos teraszon, amelyhez egy szauna és egy szabadtéri fürdő is csatlakozik. A tetőn átívelő kör alakú nyílások keretezett kilátást biztosítanak a belső térből a trópusi környezetre, miközben stratégiailag eltakarják a közeli épületekre nyíló kilátást.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb