napi hírmorzsák

Dobozba csomagolt IKEA készház: kiszállítva és megépítve kevesebb, mint 100 000 dollárért

Az IKEA és az IdeaBox együttműködéséből született 2012-es projektjének keretein belül egy komplett házat rendelhetsz online! Az Aktiv meglepően alacsony, 86 000 dolláros ára tartalmazza nem csak a szállítást, de az összeszerelést is, teljesen berendezve.

A projekt architektúrális oldaláért az oregoni IdeaBox építészeti cég a felelős, amely kompakt és intelligens előregyártott házak széles választékát gyártja, a svéd bútor óriás pedig gazdaságos és stílusos lakberendezést biztosít az online rendelhető lakóhelyhez. Az egy hálószobás és egy fürdős előregyártott otthon alapterülete nagyjából 75 négyzetméter, és nagy hangsúlyt fektet az intelligens és hatékony tervezés fontosságára. Az Ikea Portlanddel együttműködve az IdeaBox úgy tervezte az Aktiv moduláris házat, hogy az tökéletesen működjön együtt az Ikea konyháival, szekrényeivel, mosdókkal, készülékekkel, világítással, padlóval és lakberendezéssel.

Csakúgy, mint mindegyik Ideabox moduláris ház, az Aktiv is energia- és erőforrás-hatékony tervezéssel készült, így csökkentve a környezeti hatást és pénzmegtakarítási lehetőséget biztosítva a felhasználó számára. Minden készülék és berendezés energia- és víz hatékony, és a kompakt ház kis lábnyommal rendelkezik. Külseje szálcementből és hullámos fémlemezből áll, ami annak elrejtése helyett kiemeli a moduláris esztétikát. A belső elrendezésnél a terek maximalizálása volt a fő szempont, így a társasági területek, a konyha, az ebédlő és a nappali helyisége egybe van nyitva.

Bizonyos szempontból a koncepció a döntések egyszerűsítéséről szól – elkerülve a válogatással és keresgéléssel eltöltött időt -, az IKEA-tól megszokott végtelen moduláris lehetőségek biztosítása mellett.

„Az IKEA Portland tervezőivel együttműködve az IKEA rendszerek köré alakítottuk az Aktiv projektjét. A konyhaberendezések területén az IKEA nagy rugalmasságot kínál a konyhaszekrényekben. Mi megterveztük az elrendezést, ügyfeleink pedig kiválaszthatják a színeket. Az IKEA készülékek a legkorszerűbb főzési kellékeket kínálják, ezért a tervezet indukciós főzőlapot és konvekciós sütőt is tartalmaz. A hűtőszekrény frissen tartja az ételeket, a beépített mosogatógépek pedig elvégzik a lakók helyett a piszkos munkát. Milliók járnak rajtuk az IKEA üzletekben, így az IKEA autentikus padlóburkolata bizonyítottan időtálló, és tökéletesen megfelel az északnyugati stílusú otthon esztétikájának. “ -nyilatkozta az IdeaBox.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.com

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb