„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Rusztikus otthon Utah-ban

Ez a csodálatos rusztikus kúria Park City-ben található Utah-ban, az Egyesült Államokban. A hegytetőn, saját, 4,3 hektáros erdőben fekvő fantasztikus ház bájos környezetben fekszik.

A varázslatos otthont 1996-ban építették fel számos szabadtéri és kikapcsolódást segítő térrel. Olyan szép a környezet és a házat körülölelő természet, hogy az jut eszünkbe vajon a tulajdonosok bemennek-e a ház belsejébe…. De ez a lakóhely rendkívüli meglepetéssel szolgál. A patak közvetlenül a belső tér közepén fut végig, amit nagy mennyiségű természetes szikla szegélyez, így soha nem érezzük azt, hogy igazán elszakadnánk a természettől.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A ház külső része tükrözi az őt körülvevő természeti elemeket. A nyers fából és rusztikus kőzetből épített homlokzat úgy néz ki, mintha közvetlenül a földből nőtt volna ki. A ház körüli teraszokról élvezhetik a lakók az elképesztő kilátást a tavakra, és a fák változó színeire.

forrás:home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb