Home / Modern és luxus házak / Rusztikus otthon Utah-ban

Rusztikus otthon Utah-ban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a csodálatos rusztikus kúria Park City-ben található Utah-ban, az Egyesült Államokban. A hegytetőn, saját, 4,3 hektáros erdőben fekvő fantasztikus ház bájos környezetben fekszik.

A varázslatos otthont 1996-ban építették fel számos szabadtéri és kikapcsolódást segítő térrel. Olyan szép a környezet és a házat körülölelő természet, hogy az jut eszünkbe vajon a tulajdonosok bemennek-e a ház belsejébe…. De ez a lakóhely rendkívüli meglepetéssel szolgál. A patak közvetlenül a belső tér közepén fut végig, amit nagy mennyiségű természetes szikla szegélyez, így soha nem érezzük azt, hogy igazán elszakadnánk a természettől.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház külső része tükrözi az őt körülvevő természeti elemeket. A nyers fából és rusztikus kőzetből épített homlokzat úgy néz ki, mintha közvetlenül a földből nőtt volna ki. A ház körüli teraszokról élvezhetik a lakók az elképesztő kilátást a tavakra, és a fák változó színeire.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..