„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

mobilház gyártásModulházakPuzzleHome

Mobilház tervezés, gyártás, értékesítés

A Kp Sales House Kft prémium minőségű mobil és moduláris családi házak és acélszerkezetes, valamint favázas készházak tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Az épület vázszerkezetének elkészítésétől kezdve a szerkezetkész, félkész, kívül kulcsrakész-belül félkész és teljesen kulcsrakész kivitelek között lehet választani.

Cégünk “lakó- és nem lakó épület építése” területen ISO minőségirányítási rendszer alapján, “GOLD AAA” kategóriás BISNODE pénzügyi minősítéssel kitüntetve dolgozik. Vállalkozásunk nem viszonteladó, mi gyártjuk az acél statikai vázszerkezetet, a könnyűszerkezetes tűzihorganyzott profilokat és a hőszigetelést is.

Mobilházaink és moduláris szerkezeteink 18 m²-es mérettől elérhetőek, melyek egymáshoz rögzítésével akár többszáz négyzetméteres családi házak, nyaralók, szállodák, irodák is kialakíthatóak.

PuzzleHome alsó alvázszerkezet tűzihorganyzott rácsos tartó szerkezettel (ebbe kerül a 30 cm fagyapot szigetelés)

Jöjjön el a bemutatótermünkbe és nézzen meg élőben egy mobilházat, de bepillantást nyerhet az acél szerkezet, valamint falpanel gyártási rejtelmeibe is.

Családi ház építtetőket és kivitelező partnereket is kiszolgálunk.

Moduláris PuzzleHome készház falaink CNC vezérléssel készülnek 2 mm-es méretpontossággal

Az alábbi képen egy épülőfélben lévő mobilházunkat tekintheti meg.

PuzzleHome kiemelten energiatakarékos mobil és moduláris házak gyártása – PuzzleHome mobilház építés közbeni fotója
PuzzleHome kiemelten energiatakarékos mobil és moduláris házak gyártása – PuzzleHome mobilház építés közbeni fotója

A falszerkezet hegesztett vagy tűzihorganyzott vékonyfalú rácsos tartó vázszerkezet, melyben vázkitörlő falazatként 100 vagy 150 mm-es C és U profilokból álló falszerkezet kerül, a külső és belső palánkolás Rigips GlasrocX és Habito lap, mely tűz- és vízálló. A vázszerkezetben 100 mm-es fagyapot szigetelés kerül, melynek hanggátlása kiemelkedő, a hőszigetelési paramétere megegyezik a kőzetgyapottal, de a hőtároló tömege közel négyszerese.

Természetesen akár favázas szerkezetet is tudunk készíteni robotizált CNC-s gerendaszabász gépünkkel. A fotón a 2022-es Solar Decathlon verseny félkész épülete, melynek moduláris hegesztett vázszerkezetét cégünk készítette, a falakat partnerünk a Berger Házak Zrt készítette.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A GlasrocX lap külső burkolatra 100 mm-es prémium szendvicspanel, vagy akár 200 mm-es grafitos szigeteléssel ellátott dryvit vakolatrendszer, fagyapot táblás szigetelés és szerelt burkolat is választható.

A padlóba minimum 300 mm-es fagyapot szigetelés kerül, mely még Európában is egyedülálló

A födém hőszigetelése a legegyszerűbb kivitel esetében is 250 mm-es STEICO fagyapot, prémium kivitelnél 300 mm, de lapos tető esetében 350 mm-t alkalmazunk.

A képen látható moduláris házat 2023. tavaszán építjük fel a szentendrei ÉMI telephelyén, ahol rajtunk kívül még 11 vállalkozás fogja bemutatni a modern építészeti megoldásait. Ez a ház moduláris lesz, a felső szinten STEICO faszerkezettel, az alsó szinten PuzzleHome acélszerkezettel. Bővebb képek és videó erről a PuzzleHome moduláris házról: https://puzzlehome.eu/tipusterv/szentendre-green-dream-puzzlehome-modularis-haz/

Ha a bemutatóterembe szeretne eljönni, kérjük előzetesen egyeztessen kollégáinkkal, mert időpontfoglalás esetén csak Önnel foglalkozik szakemberünk, egyéb esetben elképzelhető, hogy várakoznia kell.

PuzzleHome mobil és modulház típusterveink:
– http://puzzlehome.eu

Családi ház típusterveink:
– http://otthontervek.hu
– http://ujhazak.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

4 hozzászólás

 1. Érdekelne egy 55m2-es mobilház kulcsrakész állapotban, amit erdőkertere kellene telepíteni. A típusterv megfelelő lenne nem kérnénk változtatást. Mikor lehet esetleg megnézni és hol? tart-e még az AKCIÓ! Köszönöm a választ. Gyarmati Sándor

  1. Kedves Sándor!
   Akár a mai napon is meg tudja nézni a bemutat házunkat Tökölön.
   Kérem hívja kollégáinkat a kapcsolatban található számon, vagy írjon az info@kp.hu email címre.
   Tisztelettel:
   Zsebő Zsanett

 2. Érdekelne egy 55m2-es mobilház kulcsrakész állapotban, amit erdőkertere kellene telepíteni. A típusterv megfelelő lenne nem kérnénk változtatást. Mikor lehet esetleg megnézni és hol? tart-e még az AKCIÓ! Köszönöm a választ. Gyarmati Sándor

  Eddig nem kaptam választ a kérdésemre, miért?

  1. Kedves Sándor!
   Akár a mai napon is meg tudja nézni a bemutat házunkat Tökölön.
   Kérem hívja kollégáinkat a kapcsolatban található számon, vagy írjon az info@kp.hu email címre.
   Tisztelettel:
   Zsebő Zsanett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb