„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Pharrell Williams 17 millió dollárért dobta piacra luxus otthonát

A zenei producer mindössze két évvel ezelőtt vásárolta meg ezt a modern, egyedi megjelenésű “üvegpalotát” Tyler Perry-től.

Pharrell Williams készen áll a továbblépésre. A Grammy győztes nemrégiben 16,95 millió dollárért hirdette meg a lenyűgöző Beverly Hills-i otthonát, mindössze két évvel azután, hogy Tyler Perry szupersztártól megvásárolta. Az ultramodern rezidencia négy hektáron helyezkedik el, kilátással a belvárosra, a lakóterület pedig lenyűgöző, 1625 négyzetméter nagyságú.

Az 1992-ben egyedileg épített üveg- és acélszerkezetű ház 10 hálószobával és 11 fürdőszobával, és egy 200 méteres autóúttal rendelkezik, amely viszonylag elszigetelten tartja a szomszédoktól. Ez egy lenyűgöző autó parkolóhoz vezet, amelyen 30 autó könnyen befogadható. Az udvaron koi tavak, teniszpályák, sziklaszobrok, barlang és üdülőhelyszerű medence is található, egy vízeséssel. A ház szinte múzeumszerűnek tűnik, a kastély teljes eleje üveg- és acélgerendákból áll. Belül a tágas elülső bejárattal szemben van egy medence kő márványlépcsőkkel. A piramis alakú tetőablakok intrikát adnak (nem is beszélve a sok természetes fényről).

A földszinten van egy játékterem, amelyet az egyik oldalon élesen szögletes üvegfalak vesznek körbe és egy építészetileg merész faégetésű kandalló is található a helyiségben. Egy másik figyelemreméltó szoba a “hivatalos” étkező, amelyet egy sziklacsillár díszít. Az emeleten számos vendég hálószoba van, melynek mindegyike összekapcsolt erkéllyel rendelkezik.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Williams eredetileg Perry-től vásárolta meg a lakást 15,6 millió dollárért. Az újonnan felsorolt ​​otthonán kívül egy másik luxus lakással is rendelkezik Hollywood Hills-ben, amelyet 2015-ben 7,14 millió dollárért vásárolt meg. Az is betonból és nagy üvegfelületekből készült – úgy tűnik, hogy a „Happy” szám énekesének van egyfajta típusa! 

forrás: architecturaldigest.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb